Pustil jsem se do sestavení svého prvního vozu a sice klasiky od LPH Služebního vozu DS.
Jelikož jsem sehnal, jako většina, původní pytlík, tedy bez návodu, tak jsem využil recenze z webu "
moje TT". Je to myslím velmi pěkná pomůcka a celkem pěkně se dá podle článku držet. Udělal jsem sice pár drobných úprav a zkusil nějaké to vylepšení, ale přeci jen jsem se dostal do místa, z kterého nevím kudy ven. Přes svátky jsem zároveň prohledával internet, poptával u známých, ale vždy to v podstatě došlo do stejného bodu. Rozhodl jsem se proto založit toto téma zde a požádat i vás o radu, jak dál.
Vagon mám v podstatě skoro celý zkompletovaný až na jednu drobnost a tou je válcový zásobník, nebo co to je s nějakou trubkou/pohonem. Bohužel se v tom nevyznám, tak se předem omlouvám za mé názvosloví. Rád bych jej umítnil co nejlépe, ale nikde jsem prostě nenašel jednoznačnou odpověď kam s ním. Myslím si, že místo kde by mohl být mám, ostatně je to tam takové prázdné a i hladké, takže to přímo k jeho umístnění sem vybízí. Každopádně s přesným uložením, ale zejména orientací jsem více méně v náznacích vždy dostal do možnosti a nebo b.
Předpokládám, že původní návod nikdo už nikde nemá, ostatně dotazů na to bylo již vícero a vždy bez odpovědi a já prostě už nevím. Je mi škoda, tak hezký dílek tam neumístnit, ale pomalu se k tomu přikláním, aby se pak nestalo, že to dám tak a pak se někde ukázalo, že to mělo být jinak - ostatně výkres, kde tento zásobník vůbec není jsem našel, takže bych měl i oporu.
Nic méně, chci to zkusit ještě zde u odborníků a mnohem zkušenějších zdejších matadorů.