Střelec: ad. červená klička, co si tak já vzpomínám, tak 831 v posledním tažení za konečné vítězství na trati 160, ale i 183 a 5 měly kličky červené

odpovídající služební/poštovní vůz Pro jaké období? Pro jaké nasazení? Pokud budeme uvažovat to moje "dělnické" nasazení*) na lokálce na přelomu 60./70. let, tak Ds je jediná možnost (na 90%). Kořistní vozy jsou již dávno vyřazené, z prvorepublikových Déček skoro nic už také není a rypáky jsou stále potřebné na hlavních a "středních" tratích. A navíc na lokálce měli jeden služební vůz na všechno.
*) v tomto období, krom Pacifiku už ani jiné využití neměly. Nešlo kam hlouběji spadnout.

Samozřejmě, že tohle je tak trochu úplně pohled ultrass. Vy si můžete poskládat cokoliv - jakkoliv - kamkoliv a navíc mohlo být i nějaké další nasazení těchto vozů...
Jinak bych se přimlouval, aby výrobce zkusil něco menšího - ale to tu všechno už bylo a všichni to máme doma ve skříni hromady

4 wokna dělal Adast, stavebnice se dají stále občas sehnat. Klasické lokálkové vozy s rozvorem 6,5 metru pro změnu dělá BV model. Chatičky, polopošty, celopošty z první republiky, či z monarchie není problém sehnat. Nákladní D a dlouhé Dd se dělá v leptu, stejně jako čtrnáctiokna, či osmimetrovky. "Lokálkové" DéeF a Dé se dělá ve verzi "Lepieš" stavebnice... Všeho je dost, jen tyhle dřeváky mi chyběli.