Tak jsem se pustil do další Vtdr (já si prostě nemůžu pomoct)i přesto ,nebo právě proto, že jsem už věděl co mě čeká. Stavba jde jako vždy rychle a celkem bez problémů. Výrobce vychytal např. dřívější deformace obdelníkových nárazníků. Použitý plast už nepraská při letmém doteku, takže k poškození dílů už taky nedochází. Přesto se něco vyskytlo, na bočnici ze strany podpěr byly deformovaná některá oka pro zasunutí klanic, s tím ale výrobce naštěstí počítá a ve stavebnici jsou náhradní očka, takže stačilo ta deformovaná odříznout a nahradit. Trochu problém je dvojkolí s délkou osičky 23 mm. Budu je muset vyměnit za delší 24 mm a to u všech vozů Vtdr a Vtdrp, které mám. U všech čtyřech vozů mi dvojkolí hodně plave a to jsem si opravdu dával záležet na usazení rozsoch a ložisek v nich. U jiných vozů od H0 moduly tenhle problém nemám. A pak ještě jeden detail, v leptu podlahy jsou i vázací oka, která by měla být u skutečného vozu upevněna v podlaze. Problém je, že nevím které kroužky tam patří, v katalogu nákladních vozů z roku 1960 se píše " 8 velkých uvazovacích kruhů, upevněných na podlaze ve směru podélníků" , stejně tak na parostroji "8 uvazovacích kroužků v podlaze". V leptu jsou ale kroužky a trojúhelníčky, oboje pod číslem 18. Fotku podlahy skutečného vozu jsem nenašel, takže tohle je nejspíš otázka na výrobce stavebnice. Jaké kroužky tam vlastně patří a v případě že jsou to ty trojúhelníčky jak jsou orientované?