Zdravím, Marho.
Podle příspěvku soudím, že se Ti líbí nulka. Argument, že máš málo peněz není až tak úplně pravdivý, pokud srovnáš ceny s H0. Já sám se věnuji nulce
asi třicet let a mohu říci, že to, pokud si zvolím vhodné téma kolejiště, lze i se skromnými prostředky dosáhnout pěkných výsledků. Já sám na dvou p
panelech 0.6 x 2 m do L stavím ulici s tramvají, tovární vlečku a továrnu s úzkorozchodnou vnitrozávodní dopravou. Tedy tři rozchody, normální 32 mm,
tramvaj na metrovém (22.2 mm) rozchodu a tovární 600 mm (12 mm). Lokomotiva Breuer 200 Euro z drhé ruky, vozidla v Giessenu nakoupená také tak
a přestavěná, tramvaj přestavba z tramvajového motoráku SPECTRUM cca 100 Euro, úzkorozchodné ellok na podvozku HALLING 35 Euro. Budka vlastní.
Za ty roky jsou to částky takřka směšné. Budovy mi z MDF řeže známý laserem, doplňky jsou jen drobné částky. Tak co, stačilo k povzbuzení ?
Popřemýšlej, já jsem rád za nulku, když jsem nedávno přestavoval pro kamaráda enková vozidla, byly to nervy. Ona v 78 letech drobná motorika
přechází v nemotoriku a to nemluvím o zraku. Ostatně, pod mým nickem zde z dřívější doby a na Spur Null Magazin Foru (SNM Forum stačí do vyhledavače)
najdeš fotky a uvidíš sám.
Zdravím
Mašinka