Ne nemyslím že by jsi to ukradl, nebo nějak nekale nabyl, jen mě trochu zmátly ty odkazy. Když na ně klikneš tak se dostaneš na "galerie uživatele
gido1". Takže je to tvé, to je fajn

Líbí se mi to, myslím že někteří kluci tady z fora mohou ten prostor jen závidět. Líbí se mi také že námět je strašně jednoduchý, splňuje svůj účel ( a je to úzká

) Jediné co by já třeba udělal trochu jinak je, že by tam dal více jehličnatých stromů. Buď jako smíšený les nebo čistě jehličnatý. A ty plastové budovy , převážně německého typu, by pomalu měnil za budovy které odpovídají našim poměrům - z kartonu. Tedy pokud nemodeluješ německou úzkou. Když si vezmu, že pošlu Mn vlak do koncové stanice modelovou rychlostí, tak si stačím uvařit kafe a ještě jej v poklidu při koukáni na ten vlak i vypiju ...

Ještě to došperkovat - kilometrovníky, skloníky, pískáčky .... Však si myslím že ty víš co a jak. Foť dál hlavně polodetaily např. jako na Trainmanii ať máme na co koukat

Věřím že někteří budou trochu více kritičtí než já , ale když pominu mé odchylné názory, tak ti dávám za jedna