Zmenšené měřítko vozů a Lokomotiv firmy MTB

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Zmenšené měřítko vozů a Lokomotiv firmy MTB

Příspěvekod vvitty » pon 06 bře, 2017 12:17 pm

Ani 50, ani 100. Přidej.

T669 od Pika, to je ten co visel v predobjednavkach pres mesic za pomerne agresivni cenu ktera se po prvni dodavce zmenila z 2799 na 3800 ?
Naposledy upravil vvitty dne pon 06 bře, 2017 12:20 pm, celkově upraveno 1
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

Příspěvekod Brejla » pon 06 bře, 2017 12:19 pm

vvitty píše:ani 50, ani 100.

Tak to potom áno, pár kusů se skutečně za den udat mohlo :lol: :lol: :lol:
Brejla

Příspěvekod George V. » pon 06 bře, 2017 12:27 pm

Tak já nevím teda kde se to mohlo prodat, ale na masinky.cz Pielestick ležel skladem přes týden...
H0/DCC - zatím sbírám co se dá... IV.-V.(i VI.) epocha,
TT - už jen zlehka sbírám, co se mi líbí....
George V.

Příspěvekod Pavel-HP » pon 06 bře, 2017 12:32 pm

Brejla píše:
vvitty píše:ani 50, ani 100.

Tak to potom áno, pár kusů se skutečně za den udat mohlo :lol: :lol: :lol:

Ta citace je vytržená z kontextu. Když citaci, tak celou.
TT, epocha III. - V., U profil
www.vlakytt.cz
Pavel-HP

Příspěvekod PaMi » pon 06 bře, 2017 12:38 pm

Firma která vyrobí výrobek v takovém množství aby se jí to rentovalo a dokáže ho během tří týdnů vyprodat je pro mne úspěšná firma. A zatímco si majitelé v prázdných skladech počítají výdělek, tak se musí smát jak se minoritní skupina potencionálních zákazníků na jednom diskuzním fóru trumfuje jak by si jejich vyprodané výrobky nikdy nekoupila.
-- TT -- ČSD -- Jenom pro radost -- TrainController 8.0 Gold -- Moduly
PaMi

Příspěvekod vvitty » pon 06 bře, 2017 12:41 pm

Pavel-HP píše:Ta citace je vytržená z kontextu. Když citaci, tak celou.

V tomto pripade je v tom citujici nevinne, slovicko Pridej jsem pro vetsi prehlednost doplnil v dobe kdy on zrejme sepisoval svuj prispevek. A doplnil jsem to prave proto abych predesel tomu ze nekdo prohlasi nejaky nesmysl o petikusove serii nebo tak. Pozde...
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

Příspěvekod George V. » pon 06 bře, 2017 12:43 pm

PaMi píše:Firma která vyrobí výrobek v takovém množství aby se jí to rentovalo....

...vážně jsi přesvědčen o tom, že výrobek již byl vyroben v množství, aby se to rentovalo... Já teda ne. A další várky se budou prodávat hůř a hůř... Nadšenci již koupili, někteří z nich již prozřeli a další kusy nekoupí... A kdo bude kupovat dál?
H0/DCC - zatím sbírám co se dá... IV.-V.(i VI.) epocha,
TT - už jen zlehka sbírám, co se mi líbí....
George V.

Příspěvekod Kulsud » pon 06 bře, 2017 12:45 pm

Tak teď už se to přehupuje trošku na druhou stranu :D . Vyčítá se tu jedincům extrémní kritika MTB a nyní přichází skoro glorifikace. Do tří týdnů prázdný sklad a majitelé topící se v šampusu zapalující si Cohibu stokorunami - ano, není to přesná citace, nicméně je to zábavné. Počet prodaných kusů není zanedbatelný, ale určitě ne jediný ukazatel úspěšnosti.
Kulsud

Příspěvekod ČouĎák » pon 06 bře, 2017 2:02 pm

než doma MTB,tak jsem si objednal raději tohle.... :wink:
stojí to méně než 3 ks ošulenin a má to osvětlení i uvnitř... :lol:
nemá to na sběrači ošizenou lyžinu ze sejra .... :mrgreen:
jako bonus 10% sleva,krásná cena.... :lol:...za to bych nepořídil ani dvě hračky od Báni... :mrgreen:

https://youtu.be/xNZhBLA6Ad0?t=39m27s...a dokonce popisují co vyrábí jestli model nebo maketu.. :wink:
Přílohy
cityjet1.jpg
cityjet1.jpg (81.6 KiB) Zobrazeno 4902 krát
DF porušuje práva svobodného projevu. Příspěvky se přesouvají nebo cenzurují jako za komunistů. ;)
ČouĎák

Příspěvekod Radek Strnad » pon 06 bře, 2017 4:46 pm

Jééé...tady je prd.l... :lol: :lol: U nás v TT komunitě je teď nuda, tak alespoň chodím občas k Vám mastodontům. Už aby nejmenovaná firma zase vyrobila něco pro nás, abych si zase přečetl neustále dokola omílané v naší komunitě. Do té doby tu zchladnou vášně a můžete se zase naopak Vy mrknout k nám, abyste se přesvědčili, že i my, modeláři té jediné správné velikosti, umíme(alespoň co se nejmenované firmy týče) mlátit prázdnou slámu také dokonale(skoro jako Vy). :mrgreen:
KYKLOP68
Radek Strnad

Příspěvekod Brejla » pon 06 bře, 2017 5:12 pm

Radek Strnad píše:Jééé...tady je prd.l... :lol: :lol: U nás v TT komunitě je teď nuda, tak alespoň chodím občas k Vám mastodontům. Už aby nejmenovaná firma zase vyrobila něco pro nás, abych si zase přečetl neustále dokola omílané v naší komunitě. Do té doby tu zchladnou vášně a můžete se zase naopak Vy mrknout k nám, abyste se přesvědčili, že i my, modeláři té jediné správné velikosti, umíme(alespoň co se nejmenované firmy týče) mlátit prázdnou slámu také dokonale(skoro jako Vy). :mrgreen:

U těch vašich pidiatur se nějaké rozdíly ztratí a i MTB kvalita je zkousnutelná, ale u našeho celosvětově vládnoucího perfekcionistického měřítka už je to problém :mrgreen:
Brejla

Příspěvekod Mafry » pon 06 bře, 2017 6:54 pm

Radek Strnad píše:Jééé...tady je prd.l... :lol:

Aspoň je tu co číst 8) :lol:

Dneska mi přišlo mailem: :D

Dnes mi byly odhaleny plány na budoucí výrobek firmy MTB. Vzhledem k nutným úsporám (aby mohla být zachovaná současná cena) dojde k lehkému zjednodušení modelů. Výhodou bude univerzálnost takového modelu - V různých barevných variantách je to při přehlédnutí pár nedůležitých detailů schopno pokrýt základ pro celou škálu skříňových lokomotiv ČSD.

Odkaz na předlohu, podle které bude model realizován(stroj na úvodní fotce):
https://www.novinky.cz/vase-zpravy/jiho ... edeli.html
http://kzm.lokomotivy.net (DDM Havířov, H0)
Mafry

Příspěvekod mac » pon 06 bře, 2017 8:02 pm

Zeptám se zde milovníků MTB, chcete říct že až bude pilštyk TT od této firmy vyfouknut do měřítka 1:86-88
při zachování tvarových proporcí, že budete opět velmi spokojeni ?
mac

Příspěvekod novk2007 » pon 06 bře, 2017 8:07 pm

Když jsem zakládal tohle vlákno tak jsem ani netušil že to bude nejdiskutovanějsší vlákno všech dob. za 25 dní od založení tohle vlákno bylo zhlédnuto 13500 za 25 dní zato novinky 2017 má od založení půl rok a jen 39600 zhlédnutí . Zpět k MTB je to jíž delší dobu když jsem zhlédnul poprvé MTB zamračenou měl ji Ben model v Braníku . A už v té době se mě líbila Ale byl to jen muster a na seriovku se prý bude ještě dlouho čekat . A cena mě byla tehdy řečena kolem 10 tisíc kč A co stojí ted Kolem 4 tisíc ? Podle mě se ta firma snaží nabídnout cenově dostupné modely. Kolik z vás má doma perfektní Maketu Lokomotivy kdy odpovídá vše na mm přesně S tom 163 a 363 mě MTB zklamalo ale firmu jsme neodepsal a čekám jak budou další modely
novk2007

Příspěvekod F. Placheta » pon 06 bře, 2017 10:13 pm

novk2007 píše:Když jsem zakládal tohle vlákno tak jsem ani netušil že to bude nejdiskutovanějsší vlákno všech dob. za 25 dní od založení tohle vlákno bylo zhlédnuto 13500 za 25 dní zato novinky 2017 má od založení půl rok a jen 39600 zhlédnutí . Zpět k MTB je to jíž delší dobu když jsem zhlédnul poprvé MTB zamračenou měl ji Ben model v Braníku . A už v té době se mě líbila Ale byl to jen muster a na seriovku se prý bude ještě dlouho čekat . A cena mě byla tehdy řečena kolem 10 tisíc kč A co stojí ted Kolem 4 tisíc ? Podle mě se ta firma snaží nabídnout cenově dostupné modely. Kolik z vás má doma perfektní Maketu Lokomotivy kdy odpovídá vše na mm přesně S tom 163 a 363 mě MTB zklamalo ale firmu jsme neodepsal a čekám jak budou další modely

Presne tak. A dovolim si jednu filosofickou vsuvku. Moc by me zajimalo, jestli zdejsi kritici MTB jsou sami ve vsech aspektech zivota stoprocentni jak pozaduji po zminene firme. Tzn.dokonale pracovni vysledky, dokonale partnerske vztahy, dokonale deti, dokonale byty/domy, dokonale obleceni, auta, jidlo, spotrebice...kde zijete?Proc ta zaujatost? A.C.M.E. vyrabi dokonale modely? Neni to jen o uhlu pohledu?
inu kdo.chce psa bit, hul si vzdycky najde :-) pokracujte dal ve svych krecich, ja se bavim... :-)
HO - Digital - CSD IV

www.kolejiste.wbs.cz
F. Placheta

PředchozíDalší

Zpět na Nezařazeno (off topic)