Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
vvitty píše:ani 50, ani 100.
Brejla píše:vvitty píše:ani 50, ani 100.
Tak to potom áno, pár kusů se skutečně za den udat mohlo![]()
![]()
Pavel-HP píše:Ta citace je vytržená z kontextu. Když citaci, tak celou.
PaMi píše:Firma která vyrobí výrobek v takovém množství aby se jí to rentovalo....
Radek Strnad píše:Jééé...tady je prd.l...![]()
U nás v TT komunitě je teď nuda, tak alespoň chodím občas k Vám mastodontům. Už aby nejmenovaná firma zase vyrobila něco pro nás, abych si zase přečetl neustále dokola omílané v naší komunitě. Do té doby tu zchladnou vášně a můžete se zase naopak Vy mrknout k nám, abyste se přesvědčili, že i my, modeláři té jediné správné velikosti, umíme(alespoň co se nejmenované firmy týče) mlátit prázdnou slámu také dokonale(skoro jako Vy).
Radek Strnad píše:Jééé...tady je prd.l...![]()
novk2007 píše:Když jsem zakládal tohle vlákno tak jsem ani netušil že to bude nejdiskutovanějsší vlákno všech dob. za 25 dní od založení tohle vlákno bylo zhlédnuto 13500 za 25 dní zato novinky 2017 má od založení půl rok a jen 39600 zhlédnutí . Zpět k MTB je to jíž delší dobu když jsem zhlédnul poprvé MTB zamračenou měl ji Ben model v Braníku . A už v té době se mě líbila Ale byl to jen muster a na seriovku se prý bude ještě dlouho čekat . A cena mě byla tehdy řečena kolem 10 tisíc kč A co stojí ted Kolem 4 tisíc ? Podle mě se ta firma snaží nabídnout cenově dostupné modely. Kolik z vás má doma perfektní Maketu Lokomotivy kdy odpovídá vše na mm přesně S tom 163 a 363 mě MTB zklamalo ale firmu jsme neodepsal a čekám jak budou další modely
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků