Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
stiro píše:... Najradšej by som bol, keby sa MTB konečne heclo a podarilo sa im vyrobiť model, ktorý by mal odpovedajúcu kvalitu a aj prijateľnú cenu...
Ja som vždy musel odviesť 100% prácu (výkon) inak by som nedostal zaplatené a je mi krajne proti srsti podporovať flákačov ktorý si zapýtajú za 50% prácu 100% plat.
sidlo píše:No fuj. Taková hříšná otázka.
Přeci tu už několikrát jasně zaznělo, že když nejmenovaná firma vyrobí perfektní model a bude ho prodávat za rozumnou cenu, tak místní tři kritici si každý koupí 5 kusů, což dostane nejmenovanou firmu do černých čísel
sidlo píše:Někteří kritici nejmenované firmy tu kritiku prožívají takovým způsobem, že pracovníky té firmu považují za své vlastní zaměstnance.
Pavel-HP píše:sidlo píše:No fuj. Taková hříšná otázka.
Přeci tu už několikrát jasně zaznělo, že když nejmenovaná firma vyrobí perfektní model a bude ho prodávat za rozumnou cenu, tak místní tři kritici si každý koupí 5 kusů, což dostane nejmenovanou firmu do černých čísel
Povídali, že mu hráli. Úsměvné tvrzení.
sidlo píše:Někteří kritici nejmenované firmy tu kritiku prožívají takovým způsobem, že pracovníky té firmu považují za své vlastní zaměstnance. Tady by to chtělo vlažnou vodu, froté ručníky a trochu zchladit mysl.
sidlo píše:Moc se omlouvám, opravdu nechci nikoho urazit. Jsem přesvědčený o tom, že většina zdejších kritiků jsou slušní lidé a výborní modeláři. Přesto si neodpustím (s prominutím) rýpnutíJa som vždy musel odviesť 100% prácu (výkon) inak by som nedostal zaplatené a je mi krajne proti srsti podporovať flákačov ktorý si zapýtajú za 50% prácu 100% plat.
Někteří kritici nejmenované firmy tu kritiku prožívají takovým způsobem, že pracovníky té firmu považují za své vlastní zaměstnance. Tady by to chtělo vlažnou vodu, froté ručníky a trochu zchladit mysl.
vvitty píše:... a zatimco tady zuri vasne tak se vyrobni varka TT Pilstyku vyprodala behem jedineho vikendu.
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků