petrh píše:Jakub Fáber píše:Provozák u Království železnic
nu a kdy bude TU47btw. to ma takovy obchod bez webu i provozniho? ted je to rypnuti uznavam, ale co udelat apson zakladni web, kde by ybla treba nabidka?
dobře poupravuji

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
petrh píše:Jakub Fáber píše:Provozák u Království železnic
nu a kdy bude TU47btw. to ma takovy obchod bez webu i provozniho? ted je to rypnuti uznavam, ale co udelat apson zakladni web, kde by ybla treba nabidka?
diego.dan píše:hned po škole tehdejší Čokoládovny o.z. DIANA Děčín jako mistr na čokoládce,dispečer výroby.Chvilku po revoluci pokus s hospodopenziónem(2 roky) a od té doby jen obchod.Od velkoobchodů po řetězce.Stále práce s lidma většinou jako vedoucí,vedoucí odd,úseku.
Jinak SPŠ chemická v Ústí ale nikdy jsem chemii nedělal.
boy.rough píše:Ahoj všem,
po čtyřech měsících nervozity a finančního strádání z důvodu nezaměstnanosti,............ ale na trhu práce toho moc není (a když je, tak za pár peněz) ..... .
boy.rough píše:1.3.2013 se ze mě stává mechanik opravář motorových lokomotiv v SOKV ČD Cargo v Českých Budějovicích.
Houmr píše:Hm taky jsem do toho spadnul, v březnu mi končí smlouva a konec, no snad se něco najde, ale nervozní jsem už teď.
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků