Naše profese

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod konopaslik » ned 31 srp, 2008 12:23 pm

F. Placheta píše:
konopaslik píše:...pak necelej rok revizor v pražským MHDčku...

Zajimave, :-) jake jsi z toho mel dojmy a poznatky? Proc jsi u toho byl jen rok? :-)

Rozporuplné... Odešel jsem, protože jsem cítil, že přestávám mít rád lidi. Ta smršť prolhanosti, české zbabělosti a snahy vykroutit se ze zodpovědnosti, jaká byla vidět z našich "klientů". mne donutila odtamtud zmizet.
konopaslik

Bydliště: Praha - Čimice (dřív Letňany)(dřív Holešovice)(dřív Kobylisy)(dřív Prosek) - prostě Praha-sever :)

Příspěvekod Baterfly » ned 31 srp, 2008 1:10 pm

Čau mě je 33let a už sedmým rokem jezdím v Praze s tramvají. Ale na to co si myslim o klientech se raději neptejte. :lol: :lol: :lol: :lol:
Baterfly

Příspěvekod konopaslik » ned 31 srp, 2008 2:02 pm

Baterfly píše:Čau mě je 33let a už sedmým rokem jezdím v Praze s tramvají. Ale na to co si myslim o klientech se raději neptejte. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak to by mne zajímalo, kolikrát jsem si od tebe půjčoval propisku na zápis do protokolu. ;)
konopaslik

Bydliště: Praha - Čimice (dřív Letňany)(dřív Holešovice)(dřív Kobylisy)(dřív Prosek) - prostě Praha-sever :)

Příspěvekod Baterfly » ned 31 srp, 2008 2:30 pm

Tak to se mi ještě nestalo že bych pujčoval revizorovi propisku ale je možny že jsme se už potkali. Když poslouchám ty bajky proč nemají lístek tak kolikrát mám problém abych nevybuch smíchem a co jsou někteří ochotni udělat aby nemuseli plati tak to je taky dost síla. :roll: :roll:
Baterfly

Příspěvekod Lubomír Dudek » ned 31 srp, 2008 2:41 pm

Jsme hold národ čechů a to bude podle mě jenom horší.Si nepřejte vidět,jak to vypadá v armádě 21 století.Všichni náčelníci,žádnej indián.Papír snese vše a i evidentně šikanovanej člověk jde z armády potupenej a ještě s paragrafem na krku.
Hlavně,že jsme síla,jejíž součástí můžeš být i ty.

I když beru na dnešní dobu nemalé peníze,cítím se zbytečný. :oops:
Přeběhlík k N scale II epocha druhá válka DRG/DRB
Lubomír Dudek

Příspěvekod Baterfly » ned 31 srp, 2008 2:57 pm

Já dělal v ninulém století asi dva roky rotnistra a pak to zabalil a šel do civilu,moje odbornost jaksi upadala a někam do lesa k liškám se mi nechtělo. :lol:
Baterfly

Příspěvekod boy.rough » ned 31 srp, 2008 3:11 pm

Byl jsem na vojně dva roky a stačilo mi to. A abych tam šel dobrovolně tak to už vůbec ne. Mám se totiž rád :D .
Jezdím na účkách (asi poslední mohykán) a opravdu s nimi nemám problém.
boy.rough

Příspěvekod Lubomír Dudek » ned 31 srp, 2008 3:28 pm

Taky názor :lol:
Přeběhlík k N scale II epocha druhá válka DRG/DRB
Lubomír Dudek

Příspěvekod Tomáš » pon 01 zář, 2008 7:05 am

Baterfly píše:Čau mě je 33let a už sedmým rokem jezdím v Praze s tramvají. Ale na to co si myslim o klientech se raději neptejte. :lol: :lol: :lol: :lol:

Zdar kolego já sice tak dlouho nejezdím,ale svůj názor na "kaštánky" mám taky :lol: :lol: :lol: řekl bych podobnej jako ty
"TT" - NYNÍ UŽ DCC - IV 1985-1995 (pád ČSD)
Tomáš

Příspěvekod seven » pon 01 zář, 2008 12:51 pm

Tak já SPŠSaD Děčín obor vodní doprava a tím pádem jsem skončil jako šífák. Dnes se živím jako lodní strojník u dálkové plavby (Labe - MLK - Rýn - atd.). Vláčky jsem jako malý pionýr dostal k Vánocům, v pubertě uložil do krabice a když před rokem uklízel ve skříni, tak tu krabici objevil a byla to srdeční záležitost. Navíc moje ženuška pracuje u mojí pozemní konkurence, tj. ČD v DKV Kolín. :lol:
seven

Příspěvekod konopaslik » pon 01 zář, 2008 1:23 pm

Tomáš píše:

Zdar kolego já sice tak dlouho nejezdím,ale svůj názor na "kaštánky" mám taky :lol: :lol: :lol: řekl bych podobnej jako ty

Zdá se, že ten název "kaštani" je zažitý profesema skrz naskrz. :)
konopaslik

Příspěvekod pan.martinek » pon 01 zář, 2008 2:19 pm

Dříve jsem chodil na ZŠ Otokara Březiny v Jihlavě.
V 5. třídě jsem přestoupil na Gymnázium Jana Masaryka- hádejte kde? také v Jihlavě. Momentálně jsem v sekundě- to je 7. třída za ZŠ.
Čím budu? Nemám tušení, to jde hodně mimo mě, ale plánuji něco s elektřinou, možná stavbou- architekt.
K modelařině jsem se dostal přes mého dědu a vlastně i otce, kteří doma měli TT, panelové kolejiště. Na papíře ho nakreslili a poté různě kupovali koleje, jak si mysleli, že to vyjde. Nakonec zavřeli obchod a oni měli jeden ovál a jednu nedodělanou osmičku. Nicméně když jsem viděl panel poprvé já, stejně mě nadchl a jezdil jsem a jezdil jsem. Nakonec byl panel zničen a součástky rozprodány. Po nějaké době jsem dostal PIKO H0 Start-Set a dál už si to dovedete představit... :wink:
H0, III./IV., Modul, Brejlovec, Zamračená, Hektor, Kufr, Hurvínek
pan.martinek

Příspěvekod maayaa » pon 01 zář, 2008 4:40 pm

Ahoj já dělám 7 let zabezpečováka(návěstní technik) teď už u SŽDC.Už jsem se snad kromě Jop-ky a plný elektromechaniky(máme už jen světelný návěstidla)dostal ke všemu zab.zař co se v republice používá.
maayaa

Příspěvekod Hloubkar » čtv 09 říj, 2008 8:49 am

24 let. Dělám technologa v jedný japonský fabrice tady u nás na vsi. Vyrábíme součásti do převodovek, kryty na posilovače a řídící tyče (Toyoty a Nissany). Jinak můj popis práce je Inventor, vymejšlení přípravků, různých japonských blbuvzdorných přípravků atd. (a časem bych měl vlítnout ještě na programování CNC, ale kdy to bude nevím) Není to špatný, ale chtělo by to lepší vohodnocení. :D
H0- měřítko králů! těm se to do hradu všechno krásně vejde
VI. epocha ČR Analog
Hloubkar

Příspěvekod kvasha » čtv 09 říj, 2008 4:58 pm

seven píše:Tak já SPŠSaD Děčín obor vodní doprava a tím pádem jsem skončil jako šífák. Dnes se živím jako lodní strojník u dálkové plavby (Labe - MLK - Rýn - atd.). Vláčky jsem jako malý pionýr dostal k Vánocům, v pubertě uložil do krabice a když před rokem uklízel ve skříni, tak tu krabici objevil a byla to srdeční záležitost. Navíc moje ženuška pracuje u mojí pozemní konkurence, tj. ČD v DKV Kolín. :lol:

Zdárek, tak to máme stejný základ střední školy :-)

Já tam dělal "strojírenskou technologii" maturita v roce 1993 třída S4B ....
H0 - digitál - RailCo 7.0 Gold - ep.V
kvasha

PředchozíDalší

Zpět na Nezařazeno (off topic)