Program DigiTrains

Software pro železniční modelářství, simulátory, ovládání, plánování....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Program DigiTrains

Příspěvekod StandaŠ » pát 09 led, 2015 9:36 pm

Dobrý večer.
Chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s tímto programem pro ovládání Z21 přes tablet.
StandaŠ
 
Příspěvky: 18
Registrován: pát 09 led, 2015 9:06 pm

Re: Program DigiTrains

Příspěvekod StandaŠ » čtv 15 led, 2015 7:06 pm

Tak koukám, že ho asi nikdo nezná.
StandaŠ
 
Příspěvky: 18
Registrován: pát 09 led, 2015 9:06 pm

Re: Program DigiTrains

Příspěvekod StandaŠ » pon 16 úno, 2015 9:01 pm

Tak jsem si ho nakonec koupil, protože v demu nejdou stavět cesty a není špatnej.
StandaŠ
 
Příspěvky: 18
Registrován: pát 09 led, 2015 9:06 pm

Re: Program DigiTrains

Příspěvekod TonikM » úte 17 úno, 2015 7:00 am

Klidně se poděl o dojmy, ja tohle zatím zkusit nemůžu, protože čekám na dovezení centrály z DE od známého. Právě pro ovládání tabletem jsem ji pořídil místo NanoX.
TonikM
 
Příspěvky: 95
Registrován: čtv 22 led, 2015 5:50 pm

Re: Program DigiTrains

Příspěvekod workous » úte 17 úno, 2015 12:00 pm

I cena se zdá OK jestli se dívám dobře 75 EUR?? nenašel jsem demo odkaz ... nebo špatně hledám :D
HO segmenty epocha workoušov - Roco Geoline
Uživatelský avatar
workous
 
Příspěvky: 1532
Registrován: sob 15 lis, 2008 12:05 pm
Bydliště: Chýnice u Prahy

Re: Program DigiTrains

Příspěvekod TonikM » sob 21 úno, 2015 7:54 am

https://play.google.com/store/apps/deta ... ains&hl=cs


Tady to je verze zdarma, pokud chceš cesty , tak si připlatíš za licenci.
TonikM
 
Příspěvky: 95
Registrován: čtv 22 led, 2015 5:50 pm

Re: Program DigiTrains

Příspěvekod StandaŠ » stř 25 úno, 2015 9:20 am

Těch 75 eur je ňák moc. Já za to dal 700 Kč. Koupil jsem teda jen toho dispečera. Trošku my tam chybí možnost přímo vybrat mašinu kterou chci ovládat a né posouvat postupně až se dostanu na tu kterou chci. A ten layout by mohl bejt společně s ovládáním mašin, ale chápu, že na malý úhlopříčce by to asi dělalo problémy. Ještě jsem zapomněl dodat, že používám Z21. A taky je trošku na prd, že nejde, nebo jsem na to zatim nepřišel, přeházet pořadí ikon pro ovládání jednotlivejch funkcí a doplnit aspoň krátkej popisek. Ale to, proč jsem si to pořídil, stavění cest, funguje v pohodě.
StandaŠ
 
Příspěvky: 18
Registrován: pát 09 led, 2015 9:06 pm


Zpět na Software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron