WinTrack

Software pro železniční modelářství, simulátory, ovládání, plánování....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod radekkrupka » pon 04 srp, 2008 6:31 am

Jarda H. píše:
Citrus píše:jj díky já věděl že jsem ho někde vyděl


Proboha, to mi rve oči :cry: :!: Nejsem učitel - češtinář, ale vidět s tvrdým Y :wink: VYDĚT, to néééé !


Ano, to je bohužel dle mého největší záporný jev, který internet - fóra, diskuze, chaty... - přináší...řada lidí si po sobě svůj text ani nepřečte, u některých jde pak vysloveně o negramotnost - tím nemyslím zrovna Citruse! :) Ale to asi nepatří do tohoto fóra...

PS...na výšce jsme měli kantora, který když u písemné zkoušky našel hrubku, srazil známku o stupeň dolů :lol:
Uživatelský avatar
radekkrupka
 
Příspěvky: 1925
Registrován: ned 20 dub, 2008 3:13 pm
Bydliště: Teď už jenom Zlín :)

Příspěvekod Jarda H. » pon 04 srp, 2008 8:11 am

radekkrupka píše: ... na výšce jsme měli kantora, který když u písemné zkoušky našel hrubku, srazil známku o stupeň dolů :lol:



Tohle bylo za mne na základce a střední škole zcela běžné, takže v tomhle máme stejnou zkušenost :!:
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Uživatelský avatar
Jarda H.
 
Příspěvky: 2579
Registrován: čtv 30 srp, 2007 6:25 pm

Příspěvekod petrh » pon 04 srp, 2008 8:42 am

no kazdopadne mi meli ucitele, co ctil i zasadu nekrast:) takze pokud mozno bych byl pro nekrast software, pro bezne pouzivani staci free demo...
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
Uživatelský avatar
petrh
 
Příspěvky: 1402
Registrován: čtv 26 čer, 2008 11:14 am
Bydliště: Kralupy nad Vltavou

Příspěvekod Abe Simpson » pon 04 srp, 2008 1:21 pm

petrh píše:no kazdopadne mi meli ucitele, co ctil i zasadu nekrast:) takze pokud mozno bych byl pro nekrast software, pro bezne pouzivani staci free demo...

To jo , ale bez ukladani je to docela nedomysleny :wink: , to je asi jedinej duvod proc pouzivat crack
Jen tak si tu koukám okolo.
Uživatelský avatar
Abe Simpson
 
Příspěvky: 256
Registrován: stř 18 říj, 2006 4:15 pm
Bydliště: Brno-Jih

Příspěvekod petrh » pon 04 srp, 2008 1:30 pm

Abe Simpson píše:
petrh píše:no kazdopadne mi meli ucitele, co ctil i zasadu nekrast:) takze pokud mozno bych byl pro nekrast software, pro bezne pouzivani staci free demo...

To jo , ale bez ukladani je to docela nedomysleny :wink: , to je asi jedinej duvod proc pouzivat crack

no to jo, ale zase rekneme a ruku na srdce ta cena za licenci neni zase az tak vysoka...
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
Uživatelský avatar
petrh
 
Příspěvky: 1402
Registrován: čtv 26 čer, 2008 11:14 am
Bydliště: Kralupy nad Vltavou

Příspěvekod martin.40 » úte 05 srp, 2008 1:07 pm

Jen takovej malej dotaz. Ukazuje někde tenhle program kolik a jaký koleje jsem použil?
DCC TT ROCO Multimaus
epochou se neřídím
WinTrack 8 CZ
Uživatelský avatar
martin.40
 
Příspěvky: 142
Registrován: úte 15 črc, 2008 5:35 pm
Bydliště: Slaný

Příspěvekod radekkrupka » úte 05 srp, 2008 1:11 pm

martin.40 píše:Jen takovej malej dotaz. Ukazuje někde tenhle program kolik a jaký koleje jsem použil?

Umí zobrazit seznam použitých dílů i jejich počet - anglicky Item List - takova ikonka co vypadá jak popsaný papír...
Uživatelský avatar
radekkrupka
 
Příspěvky: 1925
Registrován: ned 20 dub, 2008 3:13 pm
Bydliště: Teď už jenom Zlín :)

Příspěvekod martin.40 » úte 05 srp, 2008 2:40 pm

radekkrupka píše:
martin.40 píše:Jen takovej malej dotaz. Ukazuje někde tenhle program kolik a jaký koleje jsem použil?

Umí zobrazit seznam použitých dílů i jejich počet - anglicky Item List - takova ikonka co vypadá jak popsaný papír...

Díky. tohleto jsem potřeboval.
DCC TT ROCO Multimaus
epochou se neřídím
WinTrack 8 CZ
Uživatelský avatar
martin.40
 
Příspěvky: 142
Registrován: úte 15 črc, 2008 5:35 pm
Bydliště: Slaný

Příspěvekod Abe Simpson » úte 05 srp, 2008 4:27 pm

petrh píše:
Abe Simpson píše:
petrh píše:no kazdopadne mi meli ucitele, co ctil i zasadu nekrast:) takze pokud mozno bych byl pro nekrast software, pro bezne pouzivani staci free demo...

To jo , ale bez ukladani je to docela nedomysleny :wink: , to je asi jedinej duvod proc pouzivat crack

no to jo, ale zase rekneme a ruku na srdce ta cena za licenci neni zase az tak vysoka...

No no 3 tísíce zas až tak málo není , nebo kolik to stojí, to já raději dám do koleji nebo lokomotivy
Jen tak si tu koukám okolo.
Uživatelský avatar
Abe Simpson
 
Příspěvky: 256
Registrován: stř 18 říj, 2006 4:15 pm
Bydliště: Brno-Jih

Příspěvekod radekkrupka » úte 05 srp, 2008 5:26 pm

Abe Simpson píše:
petrh píše:
Abe Simpson píše:
petrh píše:no kazdopadne mi meli ucitele, co ctil i zasadu nekrast:) takze pokud mozno bych byl pro nekrast software, pro bezne pouzivani staci free demo...

To jo , ale bez ukladani je to docela nedomysleny :wink: , to je asi jedinej duvod proc pouzivat crack

no to jo, ale zase rekneme a ruku na srdce ta cena za licenci neni zase az tak vysoka...

No no 3 tísíce zas až tak málo není , nebo kolik to stojí, to já raději dám do koleji nebo lokomotivy


Je fakt, že

za a) cena není neobvyklá vzhledem k běžným cenám softwaru,

za b) cena je pro našince relativně vysoká, když ji potřebuje v podstatě jednorázově při přípravě návrhu...

Já až budu mít návrh hotový (a dělám ve Wintracku vzhledem k rychlosti práce a vizualizaci), vykresllím si to přesně v AutoCADu (páíč je to můj denní chleba), vyplotruju 1:1, budu na plán dávat domečky a koukat, jestli je to dobrý :)
Uživatelský avatar
radekkrupka
 
Příspěvky: 1925
Registrován: ned 20 dub, 2008 3:13 pm
Bydliště: Teď už jenom Zlín :)

Příspěvekod JBr » úte 05 srp, 2008 8:15 pm

WinTrack tisky v 1:1 umi taky. Clovek se pak zhrozi, jak je to ve skutecnosti velky, "metr odhadem", jak to miva clovek v hlave, je mensi nez "metr realne" :)

Jeste puvodni planek co z meho navrhu prekresloval Milan. V magazinu je verze s propracovanejsim skrytakem.
Obrázek
TT/D V/VI.
Uživatelský avatar
JBr
 
Příspěvky: 1248
Registrován: čtv 20 zář, 2007 7:25 pm
Bydliště: Hostivice a obcas Chotebor

Příspěvekod radekkrupka » úte 05 srp, 2008 9:50 pm

Tak to je masakr :) Já myslím, že už ani není třeba stavět :)
Uživatelský avatar
radekkrupka
 
Příspěvky: 1925
Registrován: ned 20 dub, 2008 3:13 pm
Bydliště: Teď už jenom Zlín :)

Příspěvekod petrh » stř 06 srp, 2008 6:07 am

radekkrupka píše:Tak to je masakr :) Já myslím, že už ani není třeba stavět :)

no to je:) JBr blahopreji, btw. nadrazicko vlastni vyroba?
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
Uživatelský avatar
petrh
 
Příspěvky: 1402
Registrován: čtv 26 čer, 2008 11:14 am
Bydliště: Kralupy nad Vltavou

Příspěvekod nakly » stř 06 srp, 2008 7:03 am

radekkrupka píše:

Já až budu mít návrh hotový (a dělám ve Wintracku vzhledem k rychlosti práce a vizualizaci), vykresllím si to přesně v AutoCADu (páíč je to můj denní chleba), vyplotruju 1:1, budu na plán dávat domečky a koukat, jestli je to dobrý :)


tak, tak, akorát že dělam návrh rovnou v CADu :) občas trochu wintrack ale spíš ten CAD
TT ve fázi projektu, DCC, asi IV
nakly
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 24 črc, 2008 11:23 am
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod JBr » stř 06 srp, 2008 10:24 am

petrh píše:nadrazicko vlastni vyroba?


Stanicni budova je tehdy jeste rozestaveny Mnisek z prvniho segmentu hada - http://magazin.modely.biz/diskuze/viewtopic.php?t=1272
TT/D V/VI.
Uživatelský avatar
JBr
 
Příspěvky: 1248
Registrován: čtv 20 zář, 2007 7:25 pm
Bydliště: Hostivice a obcas Chotebor

PředchozíDalší

Zpět na Software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník