WinTrack

Software pro železniční modelářství, simulátory, ovládání, plánování....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod harmi » pon 01 úno, 2010 8:57 pm

Musis tam vidiet F30-F10, potom asi tri krizovatky FKreuz atd.
TT moduly, Wintrack (aj cz).
harmi
 
Příspěvky: 125
Registrován: pon 09 bře, 2009 6:48 pm
Bydliště: Marianka, SK

Příspěvekod belzeba » pát 19 úno, 2010 9:58 am

Prosim o radu. Diky vam jsem se uz dostal podstatne dal, nez jsem byl, ale ted mi jde o nasledujici :) Vytvorim si svoke koleje a pod. Potom ale treba preinstaluju stroj a mimo nove instalace WinTracku musim zase ony drive vytvorene koleje znovu vytvaret. Co s tim ? Dekuju.
belzeba
 
Příspěvky: 24
Registrován: ned 25 úno, 2007 4:03 pm

Příspěvekod radekkrupka » pát 19 úno, 2010 10:37 am

Pokud myslíš to, že si vytvoříš svoje vlastní kusy kolejiva (jiného poloměru, nebo délky), tak že zmizí při reinstalaci jsem nevěděl. Nicméně takovéto koleje můžeš vkládat jednodušeji, a to jako flexi s dialogem. Přímo zadáš geometrii a vložíš... a tyto určitě nezmizí... ty se totiž vůbec neobjevují v seznamu kolejiva.
Uživatelský avatar
radekkrupka
 
Příspěvky: 1925
Registrován: ned 20 dub, 2008 3:13 pm
Bydliště: Teď už jenom Zlín :)

Příspěvekod belzeba » pon 22 úno, 2010 9:11 pm

Ahoj vsem, nestalo by za to udelat nejaky odkaz na ruzne objekty pro WinTrack, at ceske ci cizi ?
belzeba
 
Příspěvky: 24
Registrován: ned 25 úno, 2007 4:03 pm

Příspěvekod Michal Vaniš » pon 22 úno, 2010 9:40 pm

belzeba píše:Prosim o radu. Diky vam jsem se uz dostal podstatne dal, nez jsem byl, ale ted mi jde o nasledujici :) Vytvorim si svoke koleje a pod. Potom ale treba preinstaluju stroj a mimo nove instalace WinTracku musim zase ony drive vytvorene koleje znovu vytvaret. Co s tim ? Dekuju.

Nevím jestli přesně chápu.Nicméně jestli jsem spřávně odpozoroval, tak nově vytvořené koleje se ukládají do souboru s koncovkou *trl a samozřejmě je to "nově modifikovaný" soubor, který se uninstalací jako součást programu smaže.Jedině, že by sis ty příslušné soubory zazálohoval a po nové instalaci znova nakopčil pod příslušné složky Wintrack.
TT+TTe,III-IV ep,ČSD-DR,autor manuálu pro EN Wintrack
Každé vylepšení generuje nové nedostatky :P
Uživatelský avatar
Michal Vaniš
 
Příspěvky: 394
Registrován: pát 10 črc, 2009 4:51 pm
Bydliště: České Budějovice

Příspěvekod belzeba » úte 23 úno, 2010 10:51 am

WinTrack mam v8 Engl a je nainstalovan v c:\Program Files\WinTrack8\ Mam vyvorene ruzne koleje (mam HO Roco 2.1), ale kdyz se divam na soubory TRL, maji datum 02.07.2007...
belzeba
 
Příspěvky: 24
Registrován: ned 25 úno, 2007 4:03 pm

Příspěvekod JBr » úte 23 úno, 2010 10:58 am

WinTrack si uklada nejaka uzivatelska nastaveni a dalsi veci do adresare WinTrack v Documents and Settings\<uzivatel>\Data aplikaci\, tak se koukni tam. Takhle to je v XP, pokud mas Visty nebo sedmicky, tak to musis pohledat v jejich ekvivalentnich adresarich.
TT/D V/VI.
Uživatelský avatar
JBr
 
Příspěvky: 1251
Registrován: čtv 20 zář, 2007 7:25 pm
Bydliště: Hostivice a obcas Chotebor

Příspěvekod harmi » úte 23 úno, 2010 4:55 pm

Treba to cele preplacnut obsahom povodnych adresarov. Cize pred reinstalaciou si odlozit kompletny c:\program files\wintrack (plus ten uz spominany pod documents and settings) napriklad do zipu/raru (alebo na zalozny disk). Po novej cistej instalacii wintracku rozbalit zip/rar do povodnych adresarov a vsetko funguje ako predtym. Tento koncept funguje vo vela softoch pri dodrzani rovnakych pomenovani diskov/adresarov (ale asi nie uplne vsade-ak je setup v registroch napriklad) a usetri spominanie, co vsetko som mal nastavene, pouzite te3 modely atd.
TT moduly, Wintrack (aj cz).
harmi
 
Příspěvky: 125
Registrován: pon 09 bře, 2009 6:48 pm
Bydliště: Marianka, SK

Příspěvekod belzeba » pát 05 bře, 2010 10:52 am

Prosim, nemate nekdo nejake objekty v HO - tovarnu, pilu a pod. ? Nebo odkazy, kde neco je.
belzeba
 
Příspěvky: 24
Registrován: ned 25 úno, 2007 4:03 pm

Příspěvekod Griessl » sob 27 bře, 2010 5:06 pm

Ahoj kluci.Dělám ve Witr. 8, své první kolejiště ve velikosti TT::koleje, výškové profily,pár budov už jsou hotové,nyní pokládám silnici a cestičky a narazil jsem na problém.Jsou tam sice různé délky a křižovatky silnic i cestiček,ale nenašel jsem žádnou zatáčku.Jak řešíte zatáčení.Díky za rady.Karel
Griessl
 
Příspěvky: 6
Registrován: sob 27 bře, 2010 4:56 pm
Bydliště: Praha 10 Vršovice

Příspěvekod harmi » sob 27 bře, 2010 5:17 pm

Cez flexi, rovnako ako existuje flexi pre kolaje, existuje aj pre cesticky. Niekolko prispevkov dozadu som tu napisal celkom obsiahle pojednanie o flexi kolajach.
TT moduly, Wintrack (aj cz).
harmi
 
Příspěvky: 125
Registrován: pon 09 bře, 2009 6:48 pm
Bydliště: Marianka, SK

Příspěvekod Griessl » sob 27 bře, 2010 7:29 pm

JJ děkuji,to jsem si pročítal,ale jaksi mě uniklo,že to tak funguje i na silnice,vyzkoušel jsem to a paráda.
Griessl
 
Příspěvky: 6
Registrován: sob 27 bře, 2010 4:56 pm
Bydliště: Praha 10 Vršovice

Zpbrazení povrchu.

Příspěvekod Magach » pát 16 dub, 2010 2:40 pm

Ahoj. Mám problém pouze kosmetického rázu. Při 3D zobrazení se mi, místo takové té krásně zelené trávy, která je na fotkách na netu a kterou určitě máte i vy ve svých počítačích, zobrazí povrch pokrytý zelenými a bílými trojúhelníky. Předpokládám, že je to proto, že ten povrch nemá definovanou žádnou barvu, nebo texturu.
Prošel jsem ale snad všechna menu a nastavení i anglický a český manuál, ale stejně jsem nepřišel na to, kde je zakopaný pes. Díky každému, kdo mě nasměruje ke kýženému cíli.
Magach
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát 16 dub, 2010 1:08 pm

Příspěvekod harmi » pát 16 dub, 2010 7:55 pm

a ine 3d aplikacie ti idu v poriadku? mne sa to vidi skor na nejaky zly driver alebo problemik s grafikou?!?
TT moduly, Wintrack (aj cz).
harmi
 
Příspěvky: 125
Registrován: pon 09 bře, 2009 6:48 pm
Bydliště: Marianka, SK

Příspěvekod harmi » pát 16 dub, 2010 8:14 pm

pripadne skus uplne vypnut OPtions-Screen-3D DrawTexturesAndTies a HighDetailingOfTerrain, nanovo urobit jednoduchy 3d nahlad, potom jeden z nich zapnut, znova vyrobit 3d nahlad a ci nejaku kombinaciu rozbehas.
TT moduly, Wintrack (aj cz).
harmi
 
Příspěvky: 125
Registrován: pon 09 bře, 2009 6:48 pm
Bydliště: Marianka, SK

PředchozíDalší

Zpět na Software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník