WinTrack

Software pro železniční modelářství, simulátory, ovládání, plánování....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod oggyno » sob 29 srp, 2009 11:35 am

Nechcem odbočovať od poslednej témy..ale.....mám WinTrack verziu 7.A chcem si tam dať koľajnice ROCO geoLINE code 2,1.No nikde ich tam nemôžem nájsť.Sú vobec podporované? :( :( :( :shock: :?
Preskočenie s mierky TT na HO....epocha III-IV,DCC
oggyno
 
Příspěvky: 14
Registrován: sob 07 úno, 2009 10:25 pm

Příspěvekod StaraPakna » čtv 24 zář, 2009 7:09 pm

Takže chápu li dobře pány IT :P tak v demo verzi nic neuložím a ani si nenamodeluji profili tratě??? Nu takže co si prosím stáhnout, abych si udělat tu svou vysněnou trať a mohl si koupit ty koleje a abyste se měli čemu smát??? Moc díky. P
Začínám a každý začátek je těžký, mám to ale na koho svést mám tři syny.
Moduluju N-ko
StaraPakna
 
Příspěvky: 147
Registrován: ned 20 zář, 2009 2:41 pm
Bydliště: Vesnička pod Řípem

Příspěvekod ladiznet » pát 09 říj, 2009 11:03 am

Mám dotaz. Jak ve wintracku propojím úsek kolejí flexinou?
Uživatelský avatar
ladiznet
 
Příspěvky: 599
Registrován: sob 25 črc, 2009 4:04 pm
Bydliště: Ústí nad Labem

Příspěvekod JBr » pát 09 říj, 2009 11:35 am

Vyberes misto, kde ma flexi zacinat, a v menu vyberes Insert > Flex track. Tim pripichnes jeden konec flexi na vybrane misto a druhym muzes volne pohybovat a prilepit ho kam potrebujes. Jen bacha na to, ze to ma svou vlastni hlavu a tvar co ti to navrhne se ti nemusi obcas libit.
TT/D V/VI.
Uživatelský avatar
JBr
 
Příspěvky: 1248
Registrován: čtv 20 zář, 2007 7:25 pm
Bydliště: Hostivice a obcas Chotebor

Příspěvekod StaraPakna » čtv 15 říj, 2009 7:27 pm

Mám WinTrack 8 a také mi zmizel jeden z tunelových portálů kdesi hluboko v panelu.... jak na něj??? Ten na výjezdu sedí ten vjezdový je nkde hlubokóóóóó
[/img]
Začínám a každý začátek je těžký, mám to ale na koho svést mám tři syny.
Moduluju N-ko
StaraPakna
 
Příspěvky: 147
Registrován: ned 20 zář, 2009 2:41 pm
Bydliště: Vesnička pod Řípem

Příspěvekod pepa_TT » ned 18 říj, 2009 4:16 pm

Já bych ten špatně umístěný smazal, znovu kliknul do správného místa, kde chci portál mít, a vsadil ho tam znovu. Jinak se dá přesně nastavit výška po dvojkliku na portál.
Pepa
pepa_TT
 
Příspěvky: 48
Registrován: pon 28 zář, 2009 8:26 am
Bydliště: Trutnov

Vodní toky

Příspěvekod 760mm » sob 14 lis, 2009 12:49 am

Jak se dá nakreslit potok?
Uživatelský avatar
760mm
 
Příspěvky: 45
Registrován: čtv 01 led, 2009 10:43 am
Bydliště: Kroměříž

Budovy

Příspěvekod ef605 » pát 01 led, 2010 9:46 pm

Zdravím, nejde někde sehnat 3d modely budov pro TT od Auhagenu do WT 8.0 Eng? Nějaké jsou součástí programu ale nejsou zdaleka všechny.
ef605
 
Příspěvky: 28
Registrován: úte 11 srp, 2009 7:06 pm

Příspěvekod Rtep » pon 11 led, 2010 11:05 am

Prosím o pomoc asi nejsem moc zdatný IT ale nemohu přijít na to jak zobrazit 3D pohled ve WT v.7 eng. při prokliknutí volby 3D se mi pouze zobrazí siť s šedým vyznačením kolejí a to je vše. Co mám špatně nastavené nebo co dělám špatně? Děkuji za jakoukoliv radu.
Uživatelský avatar
Rtep
 
Příspěvky: 260
Registrován: stř 08 dub, 2009 8:23 am
Bydliště: Brno

Příspěvekod Michal Vaniš » pon 11 led, 2010 7:34 pm

Rtep píše:Prosím o pomoc asi nejsem moc zdatný IT ale nemohu přijít na to jak zobrazit 3D pohled ve WT v.7 eng. při prokliknutí volby 3D se mi pouze zobrazí siť s šedým vyznačením kolejí a to je vše. Co mám špatně nastavené nebo co dělám špatně? Děkuji za jakoukoliv radu.
Výběr z manuálu pro anglickou verzi WT8 -"Pro získání prvního 3D náhledu vyberte v menu View položku 3D-view. Tato rozbalovací položka má několik nastavitelných možností zobrazení, takže při zcela prvním pokusu o 3D zobrazení využijte nabídku Show complete.
Poté již můžete využít i ikonu ve funkční liště 3D-view "
Celý manuál i s obrázky je uložen na Houmrových www.
Delší dobu jsem s 3D nedělal, tak snad ještě projít další nastavení po zobrazení síťového profilu.Někde to tam bude... :lol:

Odpověď: Možná máš zaškrtnutou/zaklikutou položku ve funkční liště "Reticule mode" s obrázkem zelené sítě. - beru to dle WT8 takže snad to pomůže
TT+TTe,III-IV ep,ČSD-DR,autor manuálu pro EN Wintrack
Každé vylepšení generuje nové nedostatky :P
Uživatelský avatar
Michal Vaniš
 
Příspěvky: 406
Registrován: pát 10 črc, 2009 4:51 pm
Bydliště: České Budějovice

Příspěvekod harmi » pon 11 led, 2010 8:13 pm

siť s šedým vyznačením kolejí sa zobrazuje pri View-3Dview-Quick view (posledna volba). Ako pise Michal, Show complete treba kliknut (cize view-3dview-showcomplete).
TT moduly, Wintrack (aj cz).
harmi
 
Příspěvky: 125
Registrován: pon 09 bře, 2009 6:48 pm
Bydliště: Marianka, SK

Příspěvekod Rtep » pon 11 led, 2010 8:24 pm

Děkuji moc za pomoc, už to chodí jak má, chyba byla ve špatné volbě VIEW.
Uživatelský avatar
Rtep
 
Příspěvky: 260
Registrován: stř 08 dub, 2009 8:23 am
Bydliště: Brno

Příspěvekod belzeba » ned 31 led, 2010 10:28 pm

Prosim, jak ve WinTrack na silnici ? Mam engl. verzi 8. Dekuju.
belzeba
 
Příspěvky: 24
Registrován: ned 25 úno, 2007 4:03 pm

Příspěvekod Tesiset » pon 01 úno, 2010 1:57 pm

V okně Choice of track kliknes na tu sipecku nahore a vyjedou ti typy kolejiv a silnice jsou Lanes. Např kdyz delam v TT, tak tam mam 3 typy kolejiva a na konci Lanes TT Scale. snad sem to napsal srozumitelne :wink:
TT 115*150, analog, začátečník, IV. a V epocha
Tesiset
 
Příspěvky: 25
Registrován: pát 16 led, 2009 7:04 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod belzeba » pon 01 úno, 2010 2:17 pm

Diky. Vyberu si neco, ale nak to nemuzu dostat na planek...
belzeba
 
Příspěvky: 24
Registrován: ned 25 úno, 2007 4:03 pm

PředchozíDalší

Zpět na Software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků