WinTrack

Software pro železniční modelářství, simulátory, ovládání, plánování....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: WinTrack

Příspěvekod tybee01 » sob 29 říj, 2011 10:48 pm

dakujem :) ale uz som nasiel wintrack 9 :)
Uživatelský avatar
tybee01
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned 23 říj, 2011 7:41 pm
Bydliště: Nove Zamky, Nitra

Re: WinTrack

Příspěvekod pekl024 » ned 08 led, 2012 9:54 pm

WinTrack a kolejivo Kuhen TT :roll: , bude, nevíte někdo něco :?:
Základ je spokojenost, http://www.modelytt.nolimit.cz/
Uživatelský avatar
pekl024
 
Příspěvky: 796
Registrován: čtv 11 lis, 2010 2:40 pm
Bydliště: Plzeň

Re: WinTrack

Příspěvekod vojtas » pon 09 led, 2012 1:33 pm

Si to vyrob,nevím,jesti je uživatelské kolejivo vidět v nějakém adresáři,jestli jo,tak pošlu...
TT,TT-e ep.V-VI ČD,
600mm 1:10,
Semtam i N-scale/moduly Ep. III-IV ČSD
Uživatelský avatar
vojtas
 
Příspěvky: 650
Registrován: ned 20 čer, 2010 10:32 am
Bydliště: Praha,Brandýs n/L zalezi ktery je den

Re: WinTrack

Příspěvekod pekl024 » pon 09 led, 2012 6:43 pm

vojtas píše:Si to vyrob,.


Zkusil jsem, ani nebudu řikat jak jsem dopadl. :lol:
Základ je spokojenost, http://www.modelytt.nolimit.cz/
Uživatelský avatar
pekl024
 
Příspěvky: 796
Registrován: čtv 11 lis, 2010 2:40 pm
Bydliště: Plzeň

Re: WinTrack

Příspěvekod loscarlos » pon 25 úno, 2013 1:53 pm

Ahoj kamarádi, nevíte prosím někdo jak ve W9de při použití kolejiva H0 Peco code 100 napojit rovnoběžně koleje za vyhýbkou? Ať tam vkládám co chci, neustále se mi to rozevírá. Nenašel jsem tam něco jako protioblouk, co třeba u roco/piko kolejí je. Viz obr, kolejivo jen pro ilustraci/porovnání. Děkuji.
HO, epocha IV/V + ČSD/ČD. Nejprve analog a teď asi digitál ..... .
Uživatelský avatar
loscarlos
 
Příspěvky: 325
Registrován: úte 23 úno, 2010 8:50 am
Bydliště: okr. Benešov

Re: WinTrack

Příspěvekod Dusan » pon 25 úno, 2013 2:09 pm

Peco má úhel odbočení 12°, takže jako protioblouk musíš vytvořit flexku kde dáš úhel stejných 12° :-) a příslušný poloměr. Aby jsi docílil rozestupu, např. 55mm, vložíš tam ještě mezikus, vychází to myslím na 40mm při použití SL95,96, přesně si to odměříš. A nebo si vytvoř jednotlivé paralelní koleje s patřičným odstupem a volné konce k odbočení vyhýbky dodělej jen vložením flexy "od ruky".
HO(N),DCC,ep.II.-III.
Uživatelský avatar
Dusan
 
Příspěvky: 664
Registrován: ned 04 úno, 2007 4:48 pm
Bydliště: Brno

Re: WinTrack

Příspěvekod loscarlos » pon 25 úno, 2013 2:12 pm

Děkuji za typ, vyzkouším
HO, epocha IV/V + ČSD/ČD. Nejprve analog a teď asi digitál ..... .
Uživatelský avatar
loscarlos
 
Příspěvky: 325
Registrován: úte 23 úno, 2010 8:50 am
Bydliště: okr. Benešov

Re: WinTrack

Příspěvekod loscarlos » pon 25 úno, 2013 2:17 pm

Heuréka funguje :-). Naprosto dokonalé, mnoho díků do Brna :D
HO, epocha IV/V + ČSD/ČD. Nejprve analog a teď asi digitál ..... .
Uživatelský avatar
loscarlos
 
Příspěvky: 325
Registrován: úte 23 úno, 2010 8:50 am
Bydliště: okr. Benešov

Re: WinTrack

Příspěvekod Jeňa Sova » pon 25 srp, 2014 12:14 pm

Kolegové, nevíte, jak dostat WT do tabletu s Androidem? Nebo něco podobného?
strojvedoucí ČD a.s.
TT, digi, ep. IV-V

http://suvis754.rajce.idnes.cz/
Uživatelský avatar
Jeňa Sova
 
Příspěvky: 952
Registrován: stř 25 srp, 2010 10:43 am
Bydliště: Přerov

Re: WinTrack

Příspěvekod BohousP » pon 25 srp, 2014 4:21 pm

Jeňa Sova píše:Kolegové, nevíte, jak dostat WT do tabletu s Androidem? Nebo něco podobného?

Myslím, že WinTrack pro Android není. Ani na Google Play není nic podobného. Tím netvrdím, že neexistuje ...
TT, DCC, NanoX-2017, TC8, ... http://masinky.info
Uživatelský avatar
BohousP
 
Příspěvky: 1835
Registrován: stř 12 kvě, 2010 9:17 am
Bydliště: Praha - Malešice

Re: WinTrack

Příspěvekod jamik22 » pon 25 srp, 2014 6:44 pm

Na září je ohlášena nová verse Wintrack 12
jamik22
 
Příspěvky: 194
Registrován: pát 22 úno, 2008 9:05 pm

Re: WinTrack

Příspěvekod workous » pát 31 říj, 2014 4:31 pm

Chlapi běhá Wintrack na WIN 8.1 64 bit?
HO segmenty epocha workoušov - Roco Geoline
Uživatelský avatar
workous
 
Příspěvky: 1531
Registrován: sob 15 lis, 2008 12:05 pm
Bydliště: Chýnice u Prahy

Re: WinTrack

Příspěvekod BohousP » pát 31 říj, 2014 4:49 pm

workous píše:Chlapi běhá Wintrack na WIN 8.1 64 bit?


Na webu píšou:
System-Voraussetzungen
Computer mit Pentium-kompatiblen Prozessor (empfohlen min. 500MHz, für 3D 1000MHz),
Windows 2000/XP/Vista/7/8.x , CD-Laufwerk, VGA-Grafikkarte (min. 16-Bit Farbtiefe für 3D-Ansicht), Festplatte mit ca. 100MB freiem Speicher, Hauptspeicher mit min. 512MB für 3D-Ansicht (sonst nur 128MB).

Takže 8.x ano, 64 bit nezmiňuje ... Ale i kdyby to byla 32 bit. aplikace (jako, že asi je) tak by běhat měla.
TT, DCC, NanoX-2017, TC8, ... http://masinky.info
Uživatelský avatar
BohousP
 
Příspěvky: 1835
Registrován: stř 12 kvě, 2010 9:17 am
Bydliště: Praha - Malešice

Re: WinTrack

Příspěvekod jamik22 » pát 31 říj, 2014 6:26 pm

jo, běhá. A pro konkrétní PC není problém si stáhnout demo versi :)
jamik22
 
Příspěvky: 194
Registrován: pát 22 úno, 2008 9:05 pm

Re: WinTrack

Příspěvekod mpinta » čtv 06 lis, 2014 12:13 pm

Jak udělat ve WinTracku nestandardní kolej?
Obloukovou výhybku s různým úhlem odbočení, třeba EW3, která ve standardní sadě chybí, přesto lze ale ze stavebnice snadno postavit?
Já vím, že to jistě všichni umíte. Ale co kdyby náhodou... :D
http://lokopin.wz.cz/body.php/ruzne/wintrack.htm
Martin (LokoPin)
Uživatelský avatar
mpinta
 
Příspěvky: 587
Registrován: úte 08 led, 2008 11:55 am
Bydliště: Písek

PředchozíDalší

Zpět na Software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků