SW RailRoad & Co

Software pro železniční modelářství, simulátory, ovládání, plánování....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod sco_27 » úte 26 srp, 2008 3:58 pm

alexander píše:"nijaký" znamená "žiadny", ale predpokladám, že hľadáš "nejaký"...
Skús pozrieť sem:

http://houmrovyvlaky.bluehost.cz/Galeri ... /DccPC.htm


Dík už som to opravil. Ten soft poznám ale hľadal som ešte niečo iné, a jeden kolega mi poslal toto : http://wiki.rocrail.net/doku.php a vyzerá to ako to práve :)

PaMi píše: Pro jak velké kolejiště? Teď s novou verzí TrainController 7 jsou k dispozici různé verze softwaru dle velikosti kolejiště. Nejlevnější verze TC Bronz pro malá kolejiště bude už za 99EUR, což je asi cena přijatelná. V případě že máš kolejiště větší a Bronz verze by to nezvládla, tak cena 299EUR za Silver je k ceně celého kolejiště přiměřená.



Plánujem mať H0 okolo miestnosti cca 450 cm x 450 cm a šírka 90... Čiže to vidím na ten silver a dať skoro 9 tis. za soft je moc. Za to mam Intellibox. :D
Uživatelský avatar
sco_27
 
Příspěvky: 534
Registrován: ned 06 kvě, 2007 12:24 pm
Bydliště: Partizánske, Slovensko

Příspěvekod alexander » pát 02 led, 2009 1:19 pm

Všetkým , ktorí uvažujú o kúpe TC vrelo odporúčam prečítať si tieto riadky:

http://www.vlakytt.cz/index.php?option= ... &Itemid=38
alexander
 
Příspěvky: 332
Registrován: pon 25 úno, 2008 7:47 pm

Příspěvekod kvasha » pát 02 led, 2009 4:05 pm

už jsem to s PaMim probíral. Nelze se Freiwaldům s jejich přístupem divit. Důrazné a nekompromisní reakce jsou v takových případech logické. I zde mezi stovkami registrovaných na fóru je několik desítek, kteří mají RailCo nebo WinTrack apod. nelegálně cracknuté. A Freiwald (a jemu podobní) opravdu nemohou zkoumat každý takový případ.

Já také nejsem příznivce cracknutých věcí. A pokud se mi to zdá drahé, tak si to prostě nekoupím. Když se mi líbí nějaké auto a nemám na něj, tak si ho také neukradnu. A argument, že je to "něco jiného" u mne neuspěje.

PaMi má u mne plus v tom, že si crack pořizoval na vyzkoušení a pak si program stejně koupil.

Ale nechci si hrát na moralistu.

Pokud se někomu stane něco podobného, pak uvádím hlavní klíče registrů, které mohou činit problémy:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\Shell\MuiCache

HKEY_CURRENT_USER\Software\Railroad & Co.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\YRRFILE\Shell\open\command

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Railroad & Co. Version x.x

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\EMDMgmt\_??_USBSTOR#Disk&Ven_&Prod_&Rev_5.00#08101382000440&0#{53f56307-b6bf-11d0-94f2-00a0c91efb8b}RAILROAD&CO_1272390285

HKEY_USERS\S-1-5-21-2331994055-3920916498-1290237554-1000\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\Shell\MuiCache

HKEY_USERS\S-1-5-21-2331994055-3920916498-1290237554-1000\Software\Railroad & Co.

HKEY_USERS\S-1-5-21-2331994055-3920916498-1290237554-1000_Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\Shell\MuiCache

*) u těchto tří výše uvedených klíčů předpokládám jinou sérii čísel v klíči (různý HW a jiné Win)

HKEY_CLASSES_ROOT\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\Shell\MuiCache

HKEY_CLASSES_ROOT\YRRFILE\Shell\open\command

HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\Shell\MuiCache

**) u všech klíčů ve kterých je "shell" je nutné zachovat. Mažte jen zápis v klíči.

u některých verzí je nutné smáznout také cestu odkud bylo RailCo instalováno. Pokud nová (legální verze) zjistí, že je tento klíč obsazen, hodí chybu a nahlásí "chybné instalační medium". To dělala jedna z prvních verzí 3.xx.
H0 - digitál - RailCo 7.0 Gold - ep.V
kvasha
 
Příspěvky: 552
Registrován: pon 05 bře, 2007 2:16 pm
Bydliště: KLADNO, Ústí n.L.

Příspěvekod stefanelmont » ned 04 led, 2009 1:06 pm

Standartní Freiwaldův postup. Na netu je jen jeden Crack, o němž ví i Freiwald.
I po prošmejdění všech registrů, po zakoupení full verze RailCa vyskočila žádost o Recovery Code.
Nekupoval jsem upgrade, ale full verzi, Friewald obratem v mejlu poslal žádaný Recovery code.
Asi si doma odškrtl dalšího, co používal cracklý software.
Jirka Š - HO - HOe(KBK)
Uživatelský avatar
stefanelmont
 
Příspěvky: 130
Registrován: pon 13 lis, 2006 8:29 pm
Bydliště: Beroun

Příspěvekod Martin.F » pon 22 čer, 2009 4:21 pm

Chtěl bych poprosit kdo má doma starší verzi jak railco 4.7 tak trainprogramu 4.7 jestli by to nehodil třeba na edisk nebo někam.

Chtěl bych si to vyzkoušet než utratím 55EUR za trainprogram a 99EUR za Traincontroller

a ještě otázka na jak velké kolejiště je verze BRONZ

děkuji
Uživatelský avatar
Martin.F
 
Příspěvky: 36
Registrován: pon 03 zář, 2007 2:21 pm
Bydliště: Znojmo

Příspěvekod Houmr » pon 22 čer, 2009 4:50 pm

Dema si můžeš normálně na zkoušku stáhnout u výrobce. Na odzkoušení.
"HO" - DCC - III - IV
Uživatelský avatar
Houmr
 
Příspěvky: 1324
Registrován: sob 07 říj, 2006 5:44 pm
Bydliště: Bukovice

Příspěvekod stefanelmont » čtv 16 črc, 2009 4:15 pm

1. Neví někdo, jak resetovat hodiny v RailCo ?

Tedy kromě " vybrat hodiny, Ctrl + W ( properties), Reset Now ".

Potřeboval bych to ovládat tlačítkem na ploše, ale nemohu toho docílit.

Ani makro na nahrání klávesových zkratek nereaguje.

2. Možnost zaheslovat nebo znepřístupnit " Edit Mode" ?
Jirka Š - HO - HOe(KBK)
Uživatelský avatar
stefanelmont
 
Příspěvky: 130
Registrován: pon 13 lis, 2006 8:29 pm
Bydliště: Beroun

Příspěvekod jares » pát 23 říj, 2009 7:01 am

Přestal mi fungovat TC 5.8 na Windows XP, nevíte, zda to působí nějaká aktualizace, nestalo se to i někomu jinému? Hodí to hlášku, že se vyskytly potíže a ukončí to program.
A ještě bych se chtěl zeptat kde najdu rozlišení mezi těmi novými verzemi TC, tedy pro jak velké kolejiště je vhodná jaká verze, jak se to liší.
jares
 
Příspěvky: 103
Registrován: pát 23 bře, 2007 9:58 am
Bydliště: Praha

Re:

Příspěvekod RobH0 » sob 09 říj, 2010 10:50 am

jares píše:Přestal mi fungovat TC 5.8 na Windows XP, nevíte, zda to působí nějaká aktualizace, nestalo se to i někomu jinému? Hodí to hlášku, že se vyskytly potíže a ukončí to program.
A ještě bych se chtěl zeptat kde najdu rozlišení mezi těmi novými verzemi TC, tedy pro jak velké kolejiště je vhodná jaká verze, jak se to liší.


Máš to nějak vyřešeno ? já vyměnil počítače a chtěl nainstalovat znovu sw na jiný NB a po spuštění to nejede.
H0 1:87
ÖBB ,Ep.IV, V a VI
http://www.bahnmag.webnode.cz
LENZ,TrainContr.v7
Uživatelský avatar
RobH0
 
Příspěvky: 16
Registrován: sob 08 pro, 2007 6:43 pm
Bydliště: Olomouc

Re: SW RailRoad & Co

Příspěvekod sergej_peeteeee » úte 30 pro, 2014 6:32 pm

stahněte si crack a nemusíte ho kupovat :-)
sergej_peeteeee
 
Příspěvky: 31
Registrován: sob 26 led, 2013 6:50 pm

Re: SW RailRoad & Co

Příspěvekod TFERDAT » pát 02 říj, 2015 9:21 am

Ten crack z uložto u mně funguje pouze na W7. W8 hlásí chybu, i když po odkliknutí chyby a nový start programu se to chová zřejmě jak má.(budu testovat)
TFERDAT
 
Příspěvky: 5
Registrován: pon 09 čer, 2014 9:15 am

Předchozí

Zpět na Software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník