WinTrack 8 CZ

Software pro železniční modelářství, simulátory, ovládání, plánování....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: WinTrack 8 CZ

Příspěvekod harmi » sob 08 úno, 2014 9:44 pm

Ako pise michal, tento subor ma byt v hlavnom programovom adresari c:\ProgramFiles\Wintrack. Je mimochodom stale rovnaky uz od neviemakej verzie wintracku, ma velkost 244kB (249856B) a datum 29.9.2000. Pre istotu prikladam sem
ImageLib2v.zip
ImageLib2v.dll
(106.4 KiB) 150 krát
.
TT moduly, Wintrack (aj cz).
harmi
 
Příspěvky: 125
Registrován: pon 09 bře, 2009 6:48 pm
Bydliště: Marianka, SK

Re: WinTrack 8 CZ

Příspěvekod Tomáš » čtv 22 led, 2015 8:27 pm

Mohl by sem někdo nakopírovat přesnou definici kolejiva Kuehn z Wintrack 11.? Stačí ten soubor otevřít v notepadu a pak se tu definici zkopírovat děkuji
"TT" - NYNÍ UŽ DCC - IV 1985-1995 (pád ČSD)
Uživatelský avatar
Tomáš
 
Příspěvky: 3152
Registrován: pon 02 črc, 2007 8:36 pm
Bydliště: Brno - Bosonohy

Re: WinTrack 8 CZ

Příspěvekod ales.kovar » pon 02 úno, 2015 1:11 pm

Popis je o stránku zpět, ale je poměrně složitý...
ales.kovar
 
Příspěvky: 29
Registrován: pát 21 čer, 2013 9:57 am

Re: WinTrack 8 CZ

Příspěvekod jali » stř 04 bře, 2015 7:58 pm

Chtel bych si pridat knihovnu s vlastním kolejivem. Zatím jsem to vyresil tak, ze jsem vybral jednu nepotřebnou a do ni si nakopiroval data ze souboru symbole.tre.
Jenze bych to rad udelal nejak lepe, aby mi nic nezmizelo a moje koleje byly navíc jako další typ na vyber. Navíc tim ze jsem zmenil jen obsah souboru, zustal mi puvodni nazev. Jenze seznam souboru, které se nacitaji, jsou primo v exe, stejne jako nazvy obsahu tech souboru. Je tedy potřeba nejak překompilovat exe. Predpokladam, ze při tvoreni cestiny se to muselo také udelat, když texty jsou v exe, proto mne zajima, jestli někdo umi ten exe soubor upravit, protože když jen prepisu text, bez zmeny poctu znaku, uz nejde spustit.
jali
 
Příspěvky: 21
Registrován: ned 09 lis, 2014 6:07 pm
Bydliště: Velké Svatoňovice

Re: WinTrack 8 CZ

Příspěvekod enkař1 » pon 29 srp, 2016 10:40 am

Doposud jsem užíval WinTrack12 demo - teď jsem najel na tuhle starší verzi 8. Je to fakt dostačující, hlavně mi vyhovuje překlad. (Dobrá práce pánové :-) ) Chci se zeptat, zda se dají nějak nainstalovat pravítka, označující kóty - např. když mám kolejiště 4400 x 1100, základní deska se udělá po délce od -2200 do +2200. Ale já tyhle kóty nikde nevidím, tak jen odhaduji, kde vlastně v základní desce jsem. Nabízí ytvoření pravítek verze 8? Zatím jsem to nikde nedohledal. Díky za rady a porady :-)
enkař1
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 26 srp, 2016 8:56 am

Re: WinTrack 8 CZ

Příspěvekod harmi » pon 29 srp, 2016 8:35 pm

Skoncil som na v11, netusim, kde su pravitka. Jedine co mozem odporucit, je
1. raster vo vhodnej mierke, napriklad 10-25-50cm (Nastaveni-Obrazovka-Ostatni a
2. sledovat cisielka uplne vpravo dole, ktore ukazuju aktualne suradnice mysi.
TT moduly, Wintrack (aj cz).
harmi
 
Příspěvky: 125
Registrován: pon 09 bře, 2009 6:48 pm
Bydliště: Marianka, SK

Re: WinTrack 8 CZ

Příspěvekod enkař1 » stř 31 srp, 2016 9:12 am

Ok díky za radu, rastr si střídám mezi 5 a 10. Trochu se orientuji v místě, kdy přidávám první kolej (Nový začátek) a v souřadnicích X Y si nastavím výchozí bod.
enkař1
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 26 srp, 2016 8:56 am

Re: WinTrack 8 CZ

Příspěvekod hank61 » pon 05 zář, 2016 9:19 am

Kluci. Můžete mi poslat nějaký link na instalaci wintracku 8 a výše - pro windous 10? Můj asi rok nainstalovaný WT 8 mi přestal z nějakého důvodu fungovat. Stačí mi angl. verze. Co jsem tu našel, tak je již buďto odstraněné, nebo nefunkční. Díky :wink:
Aby mě mé zábavy bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně :-)
http://hankovystranky.cz/
Uživatelský avatar
hank61
 
Příspěvky: 1281
Registrován: sob 15 bře, 2014 5:42 pm
Bydliště: Hořovice a Louny

Re: WinTrack 8 CZ

Příspěvekod jamik22 » pon 05 zář, 2016 1:27 pm

Před novou instalací zkus nastavit režim kompatibility. Na ikonu Wintrack na ploše klikni pravou myší a vyber Vlastnosti /Properties/. na záložce Kompatibilita 2 x zaškrtni:
"Spustit tento program jako správce" a "Tento program spustit v režimu kompatibility" V rozbalovacím menu vyber Win 7. Pomáhá to :)
jamik22
 
Příspěvky: 211
Registrován: pát 22 úno, 2008 9:05 pm

Re: WinTrack 8 CZ

Příspěvekod hank61 » pon 05 zář, 2016 2:09 pm

Diky. Bohuzel jsem ho jiz odinstaloval :-(
Aby mě mé zábavy bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně :-)
http://hankovystranky.cz/
Uživatelský avatar
hank61
 
Příspěvky: 1281
Registrován: sob 15 bře, 2014 5:42 pm
Bydliště: Hořovice a Louny

Re: WinTrack 8 CZ

Příspěvekod hank61 » úte 06 zář, 2016 9:48 am

jamik22 píše:Před novou instalací zkus nastavit režim kompatibility. Na ikonu Wintrack na ploše klikni pravou myší a vyber Vlastnosti /Properties/. na záložce Kompatibilita 2 x zaškrtni:
"Spustit tento program jako správce" a "Tento program spustit v režimu kompatibility" V rozbalovacím menu vyber Win 7. Pomáhá to :)


Děkuji moc za tuto radu + za info od kolegy přes SZ. Obojí mi pomohlo a WT už o5 maká :-)
Aby mě mé zábavy bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně :-)
http://hankovystranky.cz/
Uživatelský avatar
hank61
 
Příspěvky: 1281
Registrován: sob 15 bře, 2014 5:42 pm
Bydliště: Hořovice a Louny

Re: WinTrack 8 CZ

Příspěvekod enkař1 » úte 06 zář, 2016 12:04 pm

Dobrý den, mám dotaz, zda nejde nějak do verze 8 nainstalovat nové kolejivo firmy KATO - konkrétně mi jde o výhybku "Y481-15" (vím, že ve verzi 12 je, možná je i v předchozích) ve verzi 8 není (patrně se ještě nevyráběla) ,takže nemohu v této verzi upravovat kolejiště dle mých požadavků. Díky
enkař1
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 26 srp, 2016 8:56 am

Re: WinTrack 8 CZ

Příspěvekod BohousP » úte 06 zář, 2016 12:45 pm

už to tu někde bylo popisováno v minulosti (pro jiný typ kolejiva)
TT, DCC, NanoX-2017, TC8, ... http://masinky.info
Uživatelský avatar
BohousP
 
Příspěvky: 2062
Registrován: stř 12 kvě, 2010 9:17 am
Bydliště: Praha - Malešice

Re: WinTrack 8 CZ

Příspěvekod enkař1 » stř 07 zář, 2016 6:40 pm

OK díky, našel jsem to. Je tam popsáno kolejivo TT. Zkusím to podle toho.
enkař1
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 26 srp, 2016 8:56 am

Re: WinTrack 8 CZ

Příspěvekod Fox » stř 14 zář, 2016 6:59 am

Vážení,
doteďka jsem používal SCARM, teď uvažuji o novém projektu a použití WinTracku. Jakou verzi a jak (pokud možno) "legálně" opatřit? Preferoval bych EN, pokud ne CZ... Koupit přes http://www.wintrack.de/Bestellen, nyní dostupnou verzi WinTrack V12.0 3D? Díky za radu a doporučení.
TT, domácí kolejiště (dosud ve výstavbě), DR5000, iTrain...
Uživatelský avatar
Fox
 
Příspěvky: 357
Registrován: stř 02 bře, 2016 12:50 pm
Bydliště: kousek od Prahy

PředchozíDalší

Zpět na Software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků