Ovládací pult s dotykovým monitorem

Software pro železniční modelářství, simulátory, ovládání, plánování....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Ovládací pult s dotykovým monitorem

Příspěvekod jirka13 » ned 14 led, 2018 8:30 am

Ahoj,
používáte někdo PC s dotykovým monitorem pro ovládání kolejiště.
Rád bych nahradil tablet s aplikací pro Z21 něčím větším pro ovládání vyhýbek případně stavění cest ale bez jakékoliv jiné automatizace.

Diky
jirka13
 
Příspěvky: 16
Registrován: pon 06 říj, 2014 8:16 am

Re: Ovládací pult s dotykovým monitorem

Příspěvekod HonzaM » ned 14 led, 2018 10:25 am

Ano, používáme to například pro ovládání klubové stanice, TrainControllerem, se simulací reléovky (příklad jsem tady na fóru už prezentoval ve vláknu k TC). Může to být použito i na vzdáleném počítači pomocí SmartHandu.
Naposledy upravil HonzaM dne ned 14 led, 2018 7:52 pm, celkově upraveno 1
N, epocha 5,6, DR5000, TC9 Gold
http://www.1ku160.cz
HonzaM
 
Příspěvky: 1439
Registrován: úte 05 úno, 2013 9:01 am
Bydliště: Praha

Re: Ovládací pult s dotykovým monitorem

Příspěvekod forex » ned 14 led, 2018 11:52 am

Ahoj,

tady maji neco podobneho, tak treba Te to zaujme....
https://www.gerhards-moba.de/technik/stellpult/
Digital Roco - Multimaus
Ep.IV
forex
 
Příspěvky: 1059
Registrován: úte 16 črc, 2013 5:46 am
Bydliště: Praha 6

Re: Ovládací pult s dotykovým monitorem

Příspěvekod Miloš Pavlát » ned 14 led, 2018 1:42 pm

Na FREMO v Praze, ale i na jiných setkání Zababova velikosti "N" bylo možno vidět stanici Podolí takto ovládanou s programem ModelJop.
Miloš Pavlát
H0 ROCO LINE s podložím+geoLINE
Roco 10764+GenLi MAXI+Rocrail+Asus EeePC 1002HA+WIN 10
Uživatelský avatar
Miloš Pavlát
 
Příspěvky: 143
Registrován: stř 05 lis, 2014 7:27 am
Bydliště: Praha 3 - Vinohrady

Re: Ovládací pult s dotykovým monitorem

Příspěvekod Miloš Pavlát » ned 14 led, 2018 6:30 pm

Tady ještě bez skříňky v testovacím provozu. Dle zobrazení vidím že to není ModelJop. Omlouvám se, vycházel jsem z toho, že dříve ji Podolí mělo.
IMG_4585.JPG

A zde již umístěn do skříňky.
FREMO_2015_034b.JPG
Výřez fotografie Ing. Ladislava Seidla www.alchladice.cz
Miloš Pavlát
H0 ROCO LINE s podložím+geoLINE
Roco 10764+GenLi MAXI+Rocrail+Asus EeePC 1002HA+WIN 10
Uživatelský avatar
Miloš Pavlát
 
Příspěvky: 143
Registrován: stř 05 lis, 2014 7:27 am
Bydliště: Praha 3 - Vinohrady

Re: Ovládací pult s dotykovým monitorem

Příspěvekod HonzaM » ned 14 led, 2018 7:48 pm

Miloš Pavlát píše:Na FREMO v Praze, ale i na jiných setkání Zababova velikosti "N" bylo možno vidět stanici Podolí takto ovládanou s programem ModelJop.

Jedinými stanicemi ovládanými ModelJOP byla Lipová, od loňského FREMO pak také Nerátky. Podolí mělo vždy TrainController.
N, epocha 5,6, DR5000, TC9 Gold
http://www.1ku160.cz
HonzaM
 
Příspěvky: 1439
Registrován: úte 05 úno, 2013 9:01 am
Bydliště: Praha


Zpět na Software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků