od kvasha » sob 20 pro, 2008 1:07 pm
to co píše JBr je za A/
a za B/ pokud se na mne někdo bude dívat skrz prsty jenom proto, že třeba neznám dokonale návěstní soustavu, značení nákladních vagonů nebo, že neudělám patinu přesně podle reálné předlohy, je to v prvé řadě jeho kastovní systém a tudíž jeho problém. Já z reálné železnice neznám de-fakto i de-jure NIC. Přesto mne vláčky baví a nemám problém se s někým podělit i o to málo zkušeností z modelaření, které mám. Je už jenom na mně, jestli se takto budu chovat i k někomu, kdo mě bude jenom "modelářsky" ponižovat. Jsem člověk, který si nepotrpý na nějaké pochlebování. Naopak, jsem spíše rád v opozici. A kritiku (pokud je nějak komentovaná) přijímám bez jakéhokoliv problému a úplně od kohokoliv. Pokud mi ale někdo na mojí výzvu o komentáře napíše do mailu, cit:" co to je za kokotinu a proč s takovou prasárnou lezu na fórum, že je to pod jeho úroveň", tak takovému člověku ani neodpovím, přestože bych hrozně rád věděl, proč si to myslí. Nehledě na to, že od toho konkrétního člověka jsem neviděl jedno jediné jeho dílo. Jsem však bytostně přesvědčen, že takových lidí je ale mezi modeláří menšina. Alespoň tomu věřím.
H0 - digitál - RailCo 7.0 Gold - ep.V