konopaslik píše:Nicméně fakt je ten, že já bych asi dál než na Střížkov MHDčkem nejel.
SRABE! To si myslíš, že budu pořád jezdit na osmičku? Kdepak, jednou přijedete taky vy na šestku

Moderátor: Michal Dalecký
konopaslik píše:Nicméně fakt je ten, že já bych asi dál než na Střížkov MHDčkem nejel.
Dan Buchtela píše:konopaslik píše:Nicméně fakt je ten, že já bych asi dál než na Střížkov MHDčkem nejel.
SRABE! To si myslíš, že budu pořád jezdit na osmičku? Kdepak, jednou přijedete taky vy na šestku
Dan Buchtela píše:konopaslik píše:Nicméně fakt je ten, že já bych asi dál než na Střížkov MHDčkem nejel.
konopaslik píše:Teda pánové, tak mi napadá... Mně je ještě teď blbě a vy už se chcete zas někde modelovat...
dan píše:Jinak u mne je plánován den otevřených dveří někdy v zimě 2012 - 15 to až bude kolejiště hotové, pak budete všichni srdečně zváni
konopaslik píše:...vypadá to, že z těchto srazů uděláme pravidelnou akci...
dan píše:Jinak u mne je plánován den otevřených dveří někdy v zimě 2012 - 15 to až bude kolejiště hotové, pak budete všichni srdečně zváni
Radek Mende píše:Kluci,vy to pěkně gradujete,po prvním srazu bylo každému zle a Dan měl navíc na čele dva dny otlačenou klávesnici od toho jak druhý den pracoval.
Po druhém srazu následoval noční výlet sockou po Praze,co bude následovat po třetím setkání si nedovedu představit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků