Doja píše:I když jsem tam včera nebyl s Vaší společností, ale se svou, musím se s Vámi podělit s několika negativními zážitky. Ten největší mě potkal na závěr při placení. Takovou stupiditu, kterou vymyslel majitel při placení účtu jsem neviděl. Stůl o několika lidech dostane společný účet, na který se musí všichni složit a zaplatit částku na účtě. Naše snaha alespoň zaplatit co každý snědl a vypil skončila neúspěchem. A tak nám servíka nejdříve rozměnila každému velké peníze za menší, abychom jsme posléze zaplatili. S tím to přístupem jsem se setkal poprvé. Teda v tomto zlaté 5Peněz. Druhý nepříjemný zažitek byl z toho, že v nekuřácké části se vesele kouřilo. A poslední ze stavu, jak tam vypadá železnice sama. Všechno olámané, rozkradené, něco nefunungující, hodně špinavé. Vím, že za něco můžou hosti, ale aspoň by mohli očistit. Pak mě docela zklamala obsluha - šílený chaos, objednané věci nedorazili nebo dorazilo něco jiného.
Musím tedy konstatovat, že po včerejšku mě již v této hospodě neuvidí a zase se rád vrátím do 5 Peněz, kde za méně peněz toho je mnohem více. I za cenu toho, že budu smrdět kouřem, kterým jsem stějně smrděl z nekuřácké části Výtopny.
Nevím, zda je to jen můj názor a nebo jste na tom stejně.
Já pobyl jen chvilku, pocity mám podobné z obsluhy která byla velmi chaotická a dlouho jsem čekal na své první nealko. Určitě dobrý nápad, však údržba výsledný dojem kazí. U 5P jsem nebyl a nemohu srovnávat.