Další výpadek fóra

Vše co se vám k provozu fóra líbí nebo nelíbí. Připomínky adminovi.

Moderátor: Michal Dalecký

Re: Další výpadek fóra

Příspěvekod fulda » pát 07 lis, 2025 4:31 pm

To tapetování celého vlákna to dělá samo? Nebu tu někteří vstávají v 6 a klofou do entru?
Namátkou:
viewtopic.php?t=10167&p=349957#p349933
viewtopic.php?f=16&t=14978&start=330#p349936
viewtopic.php?t=13224&p=349953#p349925
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.
fulda

Příspěvekod Zlámalík » pát 07 lis, 2025 4:35 pm

Tohle může být neúspěšný pokus o vložení, mně se teď po tři dny ukazovalo fórum jakože je bez nových příspěvků. Asi jde příspěvek vložit, ale nezobrazí se.
Teď mi mail vysypal upozornění na celou řadu nových. Takže to někde pár dní drhne a pak se to probere.
Panu Daleckému napíšu zas, abychom to nějak zkusili vyřešit.
TT/současnost: Zlámalíkovy mašinky
Zlámalík

Příspěvekod sidlo » pát 07 lis, 2025 5:01 pm

Tapetování vlákna - několik pokusů vložit příspěvek s obrázkem. Pokaždé to ohlásilo zmíněnou chybu a potom to napsalo probíhá údržba serveru. Takže to leželo dva dny někde ve frontě a asi před hodinou se to teprve zveřejnilo, samozřejmě bez obrázku.
sidlo

Příspěvekod Michal Dalecký » pát 07 lis, 2025 5:49 pm

Ahoj všem v poslední době jsem psal několikrat provozovateli hostingu o vypadcich a chybach. Naposledy dnes když jsem šel z prace a ted to zase maká. Vim o tom že je to zastarale ale ja už jak starnu směřuji energii na jine priority, rodinu, odchod apod. Takže vnimam že je třeba a tímto vlastně oznamuji...psal mi "Zlamalik" ze by se ujal a předpokladam i s někym s vas prevodu fora na nejakou jinou verzi, modernizaci, hostinng, platormu apod. Upřimně jsem moc rad že by se toho někdo ujal a ja bych mohl forum někomu předat bez jakychkoliv naroku na cokoliv. Moc rad zustanu radovym uzivatelem :) Tolik pro info aby jste vedeli ze to nehodlam nechat jen tak padnout. Moc díky za pochopení a vasi iniciativu. Podklady předam a s databazi si poradite. Hosting je placeny cca do konce leta 2026 tak je cas. Mejte se kluci.
:: H0, DCC, III-IV :: http://www.ambmodely.cz :: http://diskuze.modely.biz
Michal Dalecký

Příspěvekod prcek » pát 07 lis, 2025 7:39 pm

Michal Dalecký píše:Ahoj všem v poslední době jsem psal několikrat provozovateli hostingu o vypadcich a chybach. Naposledy dnes když jsem šel z prace a ted to zase maká. Vim o tom že je to zastarale ale ja už jak starnu směřuji energii na jine priority, rodinu, odchod apod. Takže vnimam že je třeba a tímto vlastně oznamuji...psal mi "Zlamalik" ze by se ujal a předpokladam i s někym s vas prevodu fora na nejakou jinou verzi, modernizaci, hostinng, platormu apod. Upřimně jsem moc rad že by se toho někdo ujal a ja bych mohl forum někomu předat bez jakychkoliv naroku na cokoliv. Moc rad zustanu radovym uzivatelem :) Tolik pro info aby jste vedeli ze to nehodlam nechat jen tak padnout. Moc díky za pochopení a vasi iniciativu. Podklady předam a s databazi si poradite. Hosting je placeny cca do konce leta 2026 tak je cas. Mejte se kluci.

Dobrý večer. Chápu, že během života se priority mění. Díky za dosavadní péči, za kterou ne vždy přišlo poděkování. Alespoň já jsem tak nějak bral fórum jako samozřejmost a neuvědomil si, že je s tím spojená i nějaká další práce a starost, aby fungovalo. Ještě jednou díky a věřím, že fórum předáte do dobrých rukou.
--
Všechno je snadné, než to zkusíš sám.
prcek

Příspěvekod milan ferdián » sob 08 lis, 2025 6:31 am

Ahojky, vážený pane Michale Dalecký,
dovolte mi prostřednictvím Milana, poděkovat za vše co jste pro něj udělal, ale hlavně jste mu dovolil, realizovat a představit modelářům, fandům a nadšencům na vašem diskusním fóru své první, jak říká Milan "Malůvky".
Přejeme Vám oba pohodovou a příjemnou cestu, kterou jste si zvolil. Ať se Vám daří v rodinném kruhu, ve svém obchodě hodně spokojených zákazníků a především v té železniční modelařině ve které prožíváme a realizujeme své sny a přání.

Mějte se

Věra a Milan
milan ferdián

Příspěvekod Ivan » ned 09 lis, 2025 7:32 am

Michale, chci vám i za sebe poděkovat za toto fórum, neb mi umožnilo vrátit se po dětských letech strávených s BTTB do moderního modelářského světa, který mne stále fascinuje.
Téměř všechny vědomosti, co jsem za těch 10 let získal jsou prostřednictvím tohoto fóra.

A jelikož Zlamalika trochu znám, tak si myslím, že fórum bude v dobrých rukou (a nejen jeho).

Děkuji.
TTmini Jizerka III/IV ep. (1.3m2, DR5000, Z21 a MM) ... hlavně že mne to baví!
Ivan

Příspěvekod Zdenek Valter » ned 09 lis, 2025 1:14 pm

Michal Dalecký píše:Ahoj všem v poslední době jsem psal několikrat provozovateli hostingu o vypadcich a chybach. Naposledy dnes když jsem šel z prace a ted to zase maká. Vim o tom že je to zastarale ale ja už jak starnu směřuji energii na jine priority, rodinu, odchod apod. Takže vnimam že je třeba a tímto vlastně oznamuji...psal mi "Zlamalik" ze by se ujal a předpokladam i s někym s vas prevodu fora na nejakou jinou verzi, modernizaci, hostinng, platormu apod. Upřimně jsem moc rad že by se toho někdo ujal a ja bych mohl forum někomu předat bez jakychkoliv naroku na cokoliv. Moc rad zustanu radovym uzivatelem :) Tolik pro info aby jste vedeli ze to nehodlam nechat jen tak padnout. Moc díky za pochopení a vasi iniciativu. Podklady předam a s databazi si poradite. Hosting je placeny cca do konce leta 2026 tak je cas. Mejte se kluci.

Michale i já Ti chci poděkovat za počin založit a provozovat toto fórum.
Teď je na nás aktivních uživatelích najít smysluplné pokračování.
Zdenek Valter

Příspěvekod Zdenek Valter » ned 09 lis, 2025 1:18 pm

Zlámalík píše:Tohle může být neúspěšný pokus o vložení, mně se teď po tři dny ukazovalo fórum jakože je bez nových příspěvků. Asi jde příspěvek vložit, ale nezobrazí se.
Teď mi mail vysypal upozornění na celou řadu nových. Takže to někde pár dní drhne a pak se to probere.
Panu Daleckému napíšu zas, abychom to nějak zkusili vyřešit.

Ahoj Jirko,

máš nějakou představu jak fórum převzít?
Jak ho chceš financovat?

Jak Ti můžeme pomoci?

Ahoj Zdeněk
Zdenek Valter

Příspěvekod Zlámalík » ned 09 lis, 2025 3:34 pm

Zdeňku, posílám SZ/mail.
Zlámalík

Příspěvekod Zdenek Valter » ned 09 lis, 2025 3:42 pm

Zlámalík píše:Zdeňku, posílám SZ/mail.

Jasně díky!!
Zdenek Valter

Příspěvekod StandaR » ned 09 lis, 2025 7:53 pm

Hele možná to tu pak hoď i veřejně, myslím že se nás sejde zase víc :wink:
H0 V Epocha osobní, VI Epocha Nákladní

Víc změněných plánů, než kdy výrobci vyrobili modelů :)
StandaR

Příspěvekod Matys » ned 09 lis, 2025 8:12 pm

jo určitě, pokud je najaká možnost, jak přiložit ruku k dílu, tak určitě sem s tím.

A i já bych rád poděkoval panu Daleckému, za to že tu fórum je a umožnilo mi trávit spoustu času u nápadů a inspirací, které se tu na člověka sypou ze všech stran. Děkuji a ať se Vám v ostatní aktivitách a nejen v ních daří jak jen nejlépe to jde.
Matys

Příspěvekod Zlámalík » ned 09 lis, 2025 8:29 pm

StandaR píše:

Hele možná to tu pak hoď i veřejně, myslím že se nás sejde zase víc :wink:

Hodím.
Děkuju.
J.
Zlámalík

Příspěvekod milan ferdián » stř 19 lis, 2025 8:43 am

Soubory nejdou vkládat k příspěvkům. Hlásí "Soubor prázdný".
-m-
milan ferdián

PředchozíDalší

Zpět na Připomínky k fóru