Moderátor: Michal Dalecký
Michal Dalecký píše:Ahoj všem v poslední době jsem psal několikrat provozovateli hostingu o vypadcich a chybach. Naposledy dnes když jsem šel z prace a ted to zase maká. Vim o tom že je to zastarale ale ja už jak starnu směřuji energii na jine priority, rodinu, odchod apod. Takže vnimam že je třeba a tímto vlastně oznamuji...psal mi "Zlamalik" ze by se ujal a předpokladam i s někym s vas prevodu fora na nejakou jinou verzi, modernizaci, hostinng, platormu apod. Upřimně jsem moc rad že by se toho někdo ujal a ja bych mohl forum někomu předat bez jakychkoliv naroku na cokoliv. Moc rad zustanu radovym uzivatelem :) Tolik pro info aby jste vedeli ze to nehodlam nechat jen tak padnout. Moc díky za pochopení a vasi iniciativu. Podklady předam a s databazi si poradite. Hosting je placeny cca do konce leta 2026 tak je cas. Mejte se kluci.
Michal Dalecký píše:Ahoj všem v poslední době jsem psal několikrat provozovateli hostingu o vypadcich a chybach. Naposledy dnes když jsem šel z prace a ted to zase maká. Vim o tom že je to zastarale ale ja už jak starnu směřuji energii na jine priority, rodinu, odchod apod. Takže vnimam že je třeba a tímto vlastně oznamuji...psal mi "Zlamalik" ze by se ujal a předpokladam i s někym s vas prevodu fora na nejakou jinou verzi, modernizaci, hostinng, platormu apod. Upřimně jsem moc rad že by se toho někdo ujal a ja bych mohl forum někomu předat bez jakychkoliv naroku na cokoliv. Moc rad zustanu radovym uzivatelemTolik pro info aby jste vedeli ze to nehodlam nechat jen tak padnout. Moc díky za pochopení a vasi iniciativu. Podklady předam a s databazi si poradite. Hosting je placeny cca do konce leta 2026 tak je cas. Mejte se kluci.
Zlámalík píše:Tohle může být neúspěšný pokus o vložení, mně se teď po tři dny ukazovalo fórum jakože je bez nových příspěvků. Asi jde příspěvek vložit, ale nezobrazí se.
Teď mi mail vysypal upozornění na celou řadu nových. Takže to někde pár dní drhne a pak se to probere.
Panu Daleckému napíšu zas, abychom to nějak zkusili vyřešit.
Zlámalík píše:Zdeňku, posílám SZ/mail.
Zlámalík píše:Zdeňku, posílám SZ/mail.
StandaR píše:Zlámalík píše:Zdeňku, posílám SZ/mail.
Hele možná to tu pak hoď i veřejně, myslím že se nás sejde zase víc
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník