pavmar píše:I to je možné divadlo kvůli tomu bylo velké... ale fakt si nepamatuji. jdu na to kouknout zákaz odstraněn, zkus se znovu přidat..
díky moc. právě .. bylo to mega divadlo tehdy a lidí asi letělo hodně kvůli němu/ní
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
pavmar píše:I to je možné divadlo kvůli tomu bylo velké... ale fakt si nepamatuji. jdu na to kouknout zákaz odstraněn, zkus se znovu přidat..
milan ferdián píše:...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
-m-
milan ferdián píše:Poslední dodatek k celé kauze Aneta.
V emailu píše p.Aneta o smlouvě mezi mnou a ní. Je to podvrh. Obsah si vymyslela a upravila dle svých potřeb. Proč o tom píší? Protože já jsem žádnou smlouvu neviděl a nemůžu ji mít, protože neexistuje. Pro jistotu jsem prošel emailovou komunikaci. Nic.
-m-
milan ferdián píše:...protože neexistuje. Pro jistotu jsem prošel emailovou komunikaci. Nic.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník