Nevím s tím názvem co tím básník myslel "Temu a podobní prodejci" respektivě nevím, kdo jsou podobní prodejci Amazon, AliExpres, Conrad???
Jinak Temu je naprosto spolehlivý stejně jako Amazon a další velké megaobchody. Občas mě vypekl domácí internetový obchod - tento gigant (Temu a Amazon) nikdy. Spíše se bojím platit v tuzemsku nežli tam. Ali je špatný tím, že se nedá vracet a když se koupí něco chybně - tak smolík

.
U Temu (i například Amazonu) je toto pořešené naprosto dokonale!
Jinak, není to modelářský obchod a není jen pro Evropu a z toho vyplývá nepřehledný sortiment zboží v různé kvalitě a vesměs obchodního popisu - to podstatné je někde na stránce schované, ale je to tam (někdy). Tak jen človíček musí KOUKAT co kupuje. Nicméně jak již uvedeno, dá se to vrátit (bez problémů a zbytečného "okecávání").
Dá se koupit kvalita i šunt, prostě to co se zrovna prodává a po čem je poptávka. Například kolečka (soukolí) jsem koupil ta i ta, než jsem trefil ty správné, ale pak, kam se hrabe tuzemsko cenou i kvalitou. Ale zase nečekejme celý sortiment, prodávají třebas jen jeden typ z dvaceti (spíše stodvaceti

).
To samé spřáhlo FLEISCHMANN profi za polovic co v tuzemsku ve stejné kvalitě (v součastnosti již nejsou v nabídce) atd. Kvalita je vinikající, ale záleží na tom co si člověk vybere.
p.s. stejně většina ze sortimentu na tuzemských pultech se vyrobí v Číně (tedy krom Marklina bez elektroniky a kolejí Roco