Elriwa

Tipy, ceny, zkušenosti, poznatky.....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Elriwa

Příspěvekod hank » ned 15 pro, 2024 2:02 pm

Radek Strnad píše:Když najedeš kliknutím na domeček na úvodní stránku Elriwy, tak nahoře pomalu běží ve vodorovné různé upoutávky na sortiment a jednou z nich je i onen kalendář.

Ano. Ten původní odkaz vedl na kalendář přes jejich blog, ale teď už v blogu kalendář není vidět. Zřejmě tam něco zbastlil jejich webmaster. :roll:
... i my dědci ještě můžeme být všelijak užiteční...
Es ist viel später als du denkst.
hank

Příspěvekod hank » pát 17 led, 2025 9:47 pm

Elriwa rozesílá hromadné e-maily propagující jejich monstrózní výprodejní akci. Nejvíc mě rozesmály paušální slevy 20% z cen roku 2024 na celý sortiment Auhagenu platné až do 27. 01., týká se to cca 1100 položek. Některé z nich mají v nabídce už > 50 let, pamatuju si, jak jsem je lepil coby uhrovitý adolescent na přelomu 60. a 70. let. Za tu dobu se na nich nezměnilo vůbec nic - tedy kromě cen; ty jsou v poslední době - zhruba od vypuknutí postcovidové inflace - tragicky přestřelené a obávám se, že ani tahle sleva jim moc nepomůže. 25. ledna bude v Elriwě Infotag Auhagenu s prezentací novinek pro rok 2025, na který zavítá osobně jejich Geschäftsführer pan Markus Hillig. Tak ať se soudruzi z NDR snaží, jako zákazníci na tom nemůžeme prodělat... :mrgreen:
... i my dědci ještě můžeme být všelijak užiteční...
Es ist viel später als du denkst.
hank

Příspěvekod Donatelli » pát 18 črc, 2025 5:22 am

V sekci TT se probírá novinka V 200 v " barvách " Rheingold. Moje poslední a velmi negativní zkušenost s tímto prodejcem. Jednu jsem měl objednanou a po diskuzi s kamarádem jsem pro něj chtěl druhou. Tu jsem již neobjednával, chtěl jsem ji vzít na místě.Nepsal jsem jim předem, kdy si pro ni přijedu a tak pro mě bylo překvapení že na prodejně mi sdělili, že mě ji prodat nemohou, protože ji mají jinde. To jsou mi novinky, že Elriwa má druhý sklad. Takže pokud by si přijel někdo pro objednanou po mě, tak by měl smůlu? Zase a opět výmluvy. Již dřív jsem tam nerad jezdil ( velmi neochotní prodavači, čachry s DPH a podobně ), tak tohle mě utvrzuje, že s nimi fakt jenom minimálně ( jenom jejich exklusivní modely ). No nic, nechtěli 250 € tak je nedostali.....
Donatelli

Předchozí

Zpět na Modelářské obchody a výrobci