Zkušenosti s e-shopem www.zeleznicni-modelarstvi.cz

Tipy, ceny, zkušenosti, poznatky.....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Zkušenosti s e-shopem www.zeleznicni-modelarstvi.cz

Příspěvekod Ivan » čtv 13 bře, 2025 6:44 pm

Hele, to není špatný nápad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tesař se asi hodně divil a schválně, jestli šel na poštu si stěžovat.
TTmini Jizerka III/IV ep. (1.3m2, DR5000, Z21 a MM) ... hlavně že mne to baví!
Ivan

Příspěvekod pavmar » sob 21 úno, 2026 6:50 am

před nějakým čase se na FB objevila nabídka že někdo rozprodává sbírku z pozůstalosti za nějakou paní, tak jsem volal a řekl mě že teď nic neprodá, že si pro to jede tento pan majitel toho obchodu, že vezme vše a hotově. no a pak kde bere ty nesehnatelné kusy. a pak proto asi má v nabídce věci které se nevyrábí už více než 15 let. Jenže když už vám něco přijde bude to nejisté kvality a dost často použité. tak za mě tento eshop jako by neexistoval, jen nechápu že tam nikdo nezakročí těch lidí co tam objednali a nedostali nic nebo něco jiného je víc než dost.
H0
Moduly a kolejiště
Epocha IV-V
DCC MINIBOX
pavmar

Příspěvekod colt274 » sob 21 úno, 2026 7:05 am

On ty nesehnatelné kusy ale ani nemá a posílá místo nich cokoliv lehce podobného...
colt274

Příspěvekod pavmar » sob 21 úno, 2026 9:15 am

colt274 píše:On ty nesehnatelné kusy ale ani nemá a posílá místo nich cokoliv lehce podobného...

to je taky hodně častá informace když tam někdo nakoupí...
H0
Moduly a kolejiště
Epocha IV-V
DCC MINIBOX
pavmar

Příspěvekod lubz » sob 21 úno, 2026 9:28 am

Zajímalo by mě, zda někdo nakupuje u Tesaře osobně a zboží si nechá předvést. Já tam někdy před 10 lety byl bez ohlášení a chtěl se na něco podívat, ale v době, kdy měl být krám otevřen, majitel jaksi nebyl a zavřeno ( to ještě byl asi Tesař senior). Dnes, když avizuje otvírací dobu jen čtvrtek, tak je to asi bezpředmětné. Má tedy někdo osobní zkušenost s otevřenou prodejnou??
H0 Stožec-Tusset 3. - 4.epocha - ČSD + DB bez uznání II.WW - ve výstavbě
TT miniovál BTTB
lubz

Příspěvekod Ivan » sob 21 úno, 2026 11:36 am

colt274 píše:On ty nesehnatelné kusy ale ani nemá a posílá místo nich cokoliv lehce podobného...

Přesně tak. Jednou jsem něco u něj objednal a přišla hned faktura. Na dotaz ať pošle foto modelu, když se už nedal běžně sehnat a informaci, zda se jedná o nový model už ani nereagoval.
samozřejmě jsem reálně nechtěl nakoupit, zajímalo mne jak jako obchodník funguje či zda aspoň komunikuje
TTmini Jizerka III/IV ep. (1.3m2, DR5000, Z21 a MM) ... hlavně že mne to baví!
Ivan

Příspěvekod jipol57 » sob 21 úno, 2026 1:57 pm

lubz píše:Zajímalo by mě, zda někdo nakupuje u Tesaře osobně a zboží si nechá předvést. Já tam někdy před 10 lety byl bez ohlášení a chtěl se na něco podívat, ale v době, kdy měl být krám otevřen, majitel jaksi nebyl a zavřeno ( to ještě byl asi Tesař senior). Dnes, když avizuje otvírací dobu jen čtvrtek, tak je to asi bezpředmětné. Má tedy někdo osobní zkušenost s otevřenou prodejnou??

Taky by mě zajímalo, jestli ho někdy někdo zastihl v prodejně. Moje zkušenost je taky před mnoha lety. To jsem ještě ani nevěděl o této diskuzi, natož o praktikách tohoto "prodejce". Bylo mnoho návštěv v Letovicích, protože jsem míval cestu kolem. Nespočetně telefonátů, s výmluvami.
Před 10 lety. To byly taky moje snahy, a to už asi Tesař senior nebyl.
Slýchával jsem, že měl prodejnu na náměstí, a fungovala dobře. Dokonce jeden Slovák, se kterým jsem se seznámil z prodeje přes inzerát, si ho nemohl vynachválit, a pochyboval o mých zkušenostech.

Tak tohle se mi stalo kdysi taky, že k nějaké objednávce došlo, ale přišlo něco jiného. A to 2x. Víc objednávek už jsem neriskoval. Jenže to co poslal se mně líbilo, cena byla srovnatelná, takže nakonec jsem byl taky "spokojený zákazník".
jipol57

Předchozí

Zpět na Modelářské obchody a výrobci