Ozvučení Tillig Vectron RegioJet

Specializované fórum pouze pro příznivce velikosti TT (1:120).

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka

Re: Ozvučení Tillig Vectron RegioJet

Příspěvekod snowbear » čtv 21 říj, 2021 5:03 pm

To bude nejaka chybka v nastaveni. Pokud mas moznost cteni CV, tak porovnej hodnoty vsech CV s nastavenim, ktere jsi zvolil. Pokud moznost cteni CV nemas, tak znovu naprogramovat vsechna CV podle daneho nastaveni.
TT, DR5000, Rocrail
snowbear
 
Příspěvky: 40
Registrován: čtv 30 srp, 2018 11:42 am
Bydliště: Praha

Re: Ozvučení Tillig Vectron RegioJet

Příspěvekod Bedlisch » čtv 04 lis, 2021 3:13 pm

TheJaro píše:Bedlisch, Snowbear - Kolegovia je možné zmeniť F2 miesto zapnutia koncových červených svetiel na vypnutie?. Skúšal som to ale zatiaľ pomohol len reset lebo sa mi to nepodarilo :?

Projekt je nastaven na zapnutí světel. Ostatně fíra světla přeci zapíná. Jen modeláři " trpí" potřebou světla vypínat :wink: Je to jakýsi zvyk z pravěku digitálu, který se stále drží.
Nastavit by to mělo jít, ale bude to znamenat výraznější zásah do projektu. Já na to teď nemám čas.
Bedlisch
 
Příspěvky: 299
Registrován: úte 09 lis, 2010 8:43 pm
Bydliště: Liberec

Re: Ozvučení Tillig Vectron RegioJet

Příspěvekod Jan+Bjoern » čtv 04 lis, 2021 9:18 pm

Bedlisch píše:
TheJaro píše:Bedlisch, Snowbear - Kolegovia je možné zmeniť F2 miesto zapnutia koncových červených svetiel na vypnutie?. Skúšal som to ale zatiaľ pomohol len reset lebo sa mi to nepodarilo :?

Projekt je nastaven na zapnutí světel. Ostatně fíra světla přeci zapíná. Jen modeláři " trpí" potřebou světla vypínat :wink: Je to jakýsi zvyk z pravěku digitálu, který se stále drží.
Nastavit by to mělo jít, ale bude to znamenat výraznější zásah do projektu. Já na to teď nemám čas.


Fira zapina koncova svetla jen pokud jede masina jako Lv solo nebo jako postrk. Proc by mel svitit do vagonu?
Jan+Bjoern
 
Příspěvky: 76
Registrován: stř 22 led, 2020 6:09 pm

Re: Ozvučení Tillig Vectron RegioJet

Příspěvekod Bedlisch » pát 05 lis, 2021 7:56 am

????
Tak si si prostě nezapne.
Bedlisch
 
Příspěvky: 299
Registrován: úte 09 lis, 2010 8:43 pm
Bydliště: Liberec

Re: Ozvučení Tillig Vectron RegioJet

Příspěvekod novas32 » pon 08 lis, 2021 11:09 am

Ahoj;
resim problem se zvukem u vectrona - konkretne to, ze je hrozne nahlas, coz bych rekl, ze je i (mozna) duvod praskani v reproduktoru.
Prepisem CV266 se mi hlasitost nedari upravit, nevedel by nekdo, jak na to?
Diky za pripadnou radu.
novas32
 
Příspěvky: 49
Registrován: stř 23 zář, 2020 7:03 am
Bydliště: Jinočany (Praha západ)

Re: Ozvučení Tillig Vectron RegioJet

Příspěvekod tcdm1972 » čtv 18 lis, 2021 11:15 am

Multimous neumí programovat CV266, musíš použít aplikaci Z21 na změnu tohoto CV. Jinak zkontroluj ještě repráček, pokud je tam byť nepatrná švírka tak to bude prskat. Nejlépe použít úpně nový reprák s tím pěnovým tesněním.
tcdm1972
 
Příspěvky: 26
Registrován: pon 02 dub, 2018 7:24 pm

Re: Ozvučení Tillig Vectron RegioJet

Příspěvekod horak » čtv 18 lis, 2021 3:58 pm

tcdm1972 píše:Multimous neumí programovat CV266......


Ale umí....

Stačí mať MultiMaus s firmvérom 1.04 alebo vyšším. Zvláda CV až do 1024.
Akurát na čítanie CV musí byť MM pripojená ku vhodnej centrále. Čierna ROCO kocka 10764 nevie čítať.
horak
 
Příspěvky: 511
Registrován: pát 17 srp, 2012 5:46 am
Bydliště: Bratislava

Re: Ozvučení Tillig Vectron RegioJet

Příspěvekod novas32 » pát 26 lis, 2021 9:46 am

tcdm1972 píše:Multimous neumí programovat CV266, musíš použít aplikaci Z21 na změnu tohoto CV. Jinak zkontroluj ještě repráček, pokud je tam byť nepatrná švírka tak to bude prskat. Nejlépe použít úpně nový reprák s tím pěnovým tesněním.


Ahoj, prepisoval jsem to pomoci Z21. Bez jakehokoliv efektu.
Jeste jsem zkousel F26 zeslabeni zvuku v projektu od Jacka, ale ani to neni uplne ono...
Zkusim ten reprak
novas32
 
Příspěvky: 49
Registrován: stř 23 zář, 2020 7:03 am
Bydliště: Jinočany (Praha západ)

Předchozí

Zpět na Velikost TT (komunita TT)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků