od V_Báňa » ned 30 led, 2011 12:22 pm
Skutečně ty práce je dost, obzvláště pokud se vše musí prozazit z nuly. Od doby co jsem "mlčel" se například usadily ozubená kola v převodovce s vůli 0.02mm, to samý kardan musí sedět na 0.01mm jinak si přidá svůj decibel, musely se kvuli tomu vybrousit nové trny do forem atd. opravilo se usazení šachet, kinematiky. Věřte mne že kastle je z pohledu konstrukce modelu pouhý " potištěný kýbl s drobnými reliéfy", který z technického hlediska nestojí ani za řeč, ale pod kapotou je tvrdý boj. Rvete se každou setinou, kvuli které to musí jít znova a znova na frézu, poté odlisovat otestovat, když se to přežene, tak se musí vložkovat atd. řekněme že je hotovo. ..... jenže tohle je základ dalších modelů CSD, ta kastle a pár sklíček je naprosto banalita.
Například od vánoc jsou nové mřížky do ventilátorů, precizní česká lisařina, chadič s pravými žebrovanými trubkami aj. Jiný drobný problém z nedávna- jak natřít boční madla aby se hned položením modelu nepoškrábly na kov ? Opět přemýšlení a týden budu shánět barvu.
Reálně- prodej v březnu- dubnu, už se mi několikrát vymstil spěch. Zelezniční modelářství taky bylo 50 let a snad dalších 10-15 let ještě vydrží takže tuhle investici neberu jako kdo bude první a kolik "diváku film shlédlo v prvním týdnu promítání" ale z dlouhodobého hlediska roků.