Svůj příspěvek jsem se rozhodl odstranit jako nesouhlas s praktikami, které zde probíhají ze strany majitele diskuzního fóra, kdy jsou nezištně míněné diskuze a poskytnutné informace od modelářů zneužívány pro komerční aktivity, překrucovány, je zde na úkor komerčních aktivit omezováno svobodné vyjadřování, probíhá neustálé řízení diskuzí, zamykání vláken, odstraňování příspěvků a sám vlastník se zde chová mnohem méně vhodně a slušně, než co ostatním uživatelům vyčítá. Nashledanou v lepších časech
Naposledy upravil VoVo dne stř 27 srp, 2014 4:38 pm, celkově upraveno 1
To jsou spřahla která byli v třmenovém provedení i na rosničkách. Ale konkrétně tohle spřahlo nejde sehnat, nikde ho nemaj ani Tillig ho nedělá. Co se týče toho jak to udělat tak se musí upravit verze pro upevnění drátkem aby tam byla ta drážka.
TT DIGITÁL Epocha: IV Snažíme se dokonale napodobit skutečnou nedokonalost, má to význam?
se zmíněným spřáhlem to nemá nic společnýho,ale chtěl bych sezeptat..kdo má spřáhlo od Hekktora..zajímala by mě jeho délka..délka toho plíšku co se montuje na model..může mi někdo změřit