Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Tkadlec Jaroslav píše:proto asi mají nabídku práce na stránkách na lakýrníka a obsluhu potisku tak chlapy hlaste se třeba se to zlepší
jirkah píše:Je tady někdo kdo rozchodil spřáhlo od sdmodell na dekoderu ZIMO nebo Kuehn ? Myslím , že je to pěkná věcička , ale zdá se , že je zatim přemožená pouze na ESU dekoderu.
JendaTT píše:Tak jestli se mohu pochlubit, tak koukni třeba na tohle. Je to má vlastní úprava, se zvukovým Zimo MX646N i když ne na zamračené, ale na brejlovci od Roco. Vše naprosto v pohodě, jen stačilo v dekodéru zapnout funkci digitálního spřáhla pro patřičný výstup, na který je spřáhlo připojené. Ovládání spřáhla v dekodéru je na defaultních hodnotách. Ještě jsem si přemapoval ovládání výstupu na tlačítko, na kterém je zvuk rozpojení. Chodí to bezproblémově, nikde se mi to nerozpojuje a to mám jen EW1.
Jacek píše:Před nějakým časem jsem byl pověřen ozvučením a instalací spřáhla Krois do berty TT. Zdánlivě jednoduchá věc, v návodu k modelu MTB se píše "příprava na řízené spřáhlo". Skončilo to několikadením bádáním a s kolegou jsme to nakonec dohromady dali, byť padlo mnoho nepublikovaných výrazů... Příprava od výrobce je taková, že žádná není. Jediné co samotný výrobce poradil bylo, že to nezkoušelVýsledek je, že s dekodérem Zimo MX648P16 to funguje. Ovšem s větším MX645 ani náhodou. Jak tedy instalovat spřáhlo do modelů HO, kde jiný dekodér použít nejde, to opravdu nevím. Proč se výrobce neobtěžoval podívat se do manuálu k dekodérům?
Video zkusím zítra najít.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků