Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Zx1974 píše:
Jen 200ks zaplatí náklady na nástroje? To mě přijde dost málo,.
Renoš píše:Pane Báňa, a neuvažujete o výrobě brejlovců v provedení prvních sérií, tj se dvěma světly? Nabídka na trhu bude teď velká, ale v tomto provedení model pokud vím nikdo nemá v plánu vyrábět. Tudíž by jste nabídl něco, co konkurence nenabízí. Myslím že zájem by o ně určitě byl, např. taková 753.006...
jakubklouda píše:Mám zde otazku. Bude mozne koupit i samostatný pojezd, pripadne podvozky? Preci jen treba zamracena z leptu je opravdu detailni a spousta z nas ji stavi(staveli) a mit kvalitni pojezd neni od veci.
Jinak pokud jde o to videt model nazivo, tak bych urcite zvedavy byl... a to i pokud je jeste na prodejne i vzorek od Roca... Videl jsem ho a moc se mi nezamlouval...
V_Báňa píše:Pojezdy a podvozky jako ND budou k dipozici. Ovšem není mi jasné jak chcete upevnit karoserii z leptu na zinkový rám, který je navržen na západku s využitím pružnosti ABS plastu , s kompenzací stěny 1mm. To je právě všechno na sebe naladěno do poslední desetiny a pasovat něco dodatečně nebude moc příjemné.
V_Báňa píše:No když se pro něco nadchnete a nečekáte ihned výdělek ....
Renoš píše:Pane Báňa, a neuvažujete o výrobě brejlovců v provedení prvních sérií, tj se dvěma světly? Nabídka na trhu bude teď velká, ale v tomto provedení model pokud vím nikdo nemá v plánu vyrábět. Tudíž by jste nabídl něco, co konkurence nenabízí. Myslím že zájem by o ně určitě byl, např. taková 753.006...
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník