hank píše:Kavka_ píše:Nevím, ale od IT Vlaky mi tento vůz již minulý týden dorazil....
No vida. Asi jsem něco přehlédl.
Zdravím,
předpokládám, že od fy. "IT vlaky" dorazil model vozu Kils ve variantě "START". Mám zato, že kolega p. Hank by ale rád dvouvozovou jednotku řady Laails. Dle webu výrobce bude k mání zřejmě až v 1. kvartálu Léta Páně 2026 ...
https://shop.tillig.com/de/neuheiten-ni ... it-cd.htmlJinak za mě ke Kils-ům či časem Laails-ům - také bych nepohrdl několika kousky do soupravy, ale nevím, ta stříbrná mi na modelu příjde příliš "křiklavě". Stejně tak stříbrný kotel vozu od PIKa VTG Zacens 47782. Pohledově lepší mi příjde matná stříbrná na modelu vozu Zacens 47783. Ale beru argument, že v reálu tam takový či makový RAL je. Limitkový model vozu Kils se starým logem ČDC je k dispozici u DS model-u a dle vyjádření prodejce byl zvolen jiný stříbrný odstín coby imitace změny odstínu po nějaké době provozu. Jak jsem se již zmínil, pro mne škoda i těch kulatých nárazníků u obou vozů. Ale kdo bude chtít, jejich výměna by samozřejmě nemusela být složitá.
David