No jo - z Brna je to do Rakouska cobys kamenem dohodil a zbytek dojel autem . Takže v praze taky už byli. Zrovna tam dneska jedu tak se ponich podívám .
Ještě je varianta, že muj obchodník se snima mazlí a předemnou je tím pádem zatajuje???
Jinak je zajímavé, že nejsou ani nikde na internetu
Jo ještě, že otravuju kdyby jste někdo potkal ve standartní prodejně nebo Vám Váš obchodník dal vědět, že mu už přišly analogové brejlovce tak to sem napište Díky moc
Z toho co jsem vyčet tak neplatí pro Brno - tam je maj
Taky pěkná recenze. Jinak když jsem koukal na ty fotky - porovnání brejlovců tak při tom focení to hází u toho doma dělaného u závěsek stín, takže to vypadá jako když je tam mezera. Ono to tak hází i stín na skutečných loko - cca, na 90% fotografií. Jinak Roco si tím samo ušetřilo práci , protože je to volitelný díl mezi starší verzí ze závěskama a novější bez závěsek(jinak by to muselo být na kastly - dvě formy)
Ještě jsem proběh domácí archív - takže jak tady někdo psal o té větší hvězdě - tak na této foto taky není zrovna nejmenší . Taktéž těsnění oken není určitě z černé gumy a při pohledu na závěsky to hází stín jako když je tam mezera .
Potvrzuji Včera jsem byl u svého obchodníka a ten mi řekl, že mu objednávka u roca přeskočila do odeslané a, že příjdou dnes nebo zítra Už se těšímmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm