Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Jarda H. píše:Ano, model má chyby (avšak kdo nic nedělá, nic nezkazí !), ale urejpanost některých lidí nezná mezí
Tkadlec Jaroslav píše:asi špatná fotka prezentační no když to někomu nevadí,ale snad v krabičkách prodávat budou se dvěma i na modely.biz jsou dva vzduchojemy na obou modelech vyfoceny ..
Jarda H. píše:Ano, model má chyby (avšak kdo nic nedělá, nic nezkazí !), ale urejpanost některých lidí nezná mezí
PS : a pokud si všimnu podpisu autora příspěvku ( TT - stavím pro radost svoji a dětí z Kadaně ), tak asi z TT moc radosti nemá, vidí jen chyby
pepiknemecek píše:Dobrý den
Jako přípřež je přece možné použít model Brejlovce MTB
pepiknemecek píše:Dobrý den
Podle vyjádření výrobce se skutečně stala chyba při montáži. Modely byly omylem osazeny vzduchojemem, který se montoval až na II. a III. sérii. Výrobce se tímto všem kupujícím omlouvá za komplikace a tento nedostatek bude odstraněn dodání dvou menších vzduchojemů. Bohužel ani já jsem si tohoto nedostatku nevšiml, až když mě na tuto skutečnost upozornil jeden kupující.
Za sebe mohu konstatovat, že model jezdí spolehlivě, klidně a v DCC se zvukem nemá konkurenci. Pravděpodobně se na něm najde pár nepřesností, které za běžného provozu na kolejišti nejsou viditelné.
K rychlosti mohu dodat jen to, že max. rychlost modelu odpovídá max. rychlosti předlohy. Jako přípřež je přece možné použít model Brejlovce MTB
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Jacek, Ossi a 5 návštevníků