Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
UncleFardy píše:Nevíte někdo, prosím, jak dopadla anketa Tilliga prostřednictvím DS na potenciální výrobu T334.0, té modré, první toho řadového označení, dle předlohy z Lužné? Omylem jsem poptal dvě, čímž jsem věci pomohl více, než bylo třeba. Tak jestli to padlo na úrodnou půdu a vyrobí se.... Děkuji
Ivan píše:Občas se někde objeví nějaké kusy navíc, ale moc bych na to nespoléhal.
Petr Barchánek píše:Malá železnice zpětně aktualizovala stránky a výrazně rozšířila nabídku: Rajky jsou teda nakonec letos k mání - kromě doprodeje 30 let starých stavebnic LPH - u Tilliga (Davida Struppa), IGRA ex LOCO, MojeTT z 3Dtisku a nově i u MŽ.
Petr Barchánek píše:Bohužel, Malé Železnici stále chybí v nabídce patřičné obtisky pro verzi IV.epochy ČSD. Obtisky jsou vůbec slabina MŽ - namátkou všechny cisterny: izolovaná, plynová i hliníková, rumunské i jugoslávské Wapy, autovozy, Vtr s rovnými stěnami, sypáky dvou- i čtyřnápravové i ty kryté rakvičky - ty všechny doteď nemají v nabídce obtisky pro IV. epochu.
Nebude problém s podklady? Mě se podařilo najít v éře ČSD dost málo, spíš minimum na zmíněné kotle, např. ten hliník, sypáky a další.
Colonel32 píše:https://ttmodelar.eu/sluzebni-vuz-rady- ... loco-m2502
rawen píše:Ono je to celé podivné - mne zaujalo nezaslepené okno...
hank píše:rawen píše:Ono je to celé podivné - mne zaujalo nezaslepené okno...
No jistě, já taky pořád čekám, kdy se některý výrobce konečně podívá na skutečný hytlák (dokud ještě nějaké jezdí) a dojde mu, že v V. a VI. epoše už kromě výhledových oken mají skoro všechny tyto vozy mít jenom okno od záchoda.
Petr Barchánek píše:Bych si dovolil odpovědět tady, ať neplevelíme novinkyNebude problém s podklady? Mě se podařilo najít v éře ČSD dost málo, spíš minimum na zmíněné kotle, např. ten hliník, sypáky a další.
MŽ má na svých stránkách banner s připravovanými modely a tam je právě fotka hliníkáče i izoláku ve schéma ČSD IV. epochy, čili problém v podkladech nevidím.
Plynovku ve schéma IV. epochy včetně popisek a nového laku má ve sbírkách jedno muzeum, tam taky problémy nevidím.
Autovozy, Vtr, sypáky, ke všemu ty fotky či dokonce modely jiných výrobců a v jiných měřítkách existují.
Spíš si toho nabrali víc, než dokáží stihnout vyrobit.
Nicméně díky i za to.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Colonel32 a 3 návštevníků