Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Lubomír Dudek píše: ..... Jinak jakékoliv fotky a nákresy jsou vítány a moc mi to pomůže ....
mben píše: .....nemáte někdo kontak na toho človíčka na slovensku co spáchat lept na přestavbu 01 na Litevku? ....
Jarda H. píše:mben píše: .....nemáte někdo kontak na toho človíčka na slovensku co spáchat lept na přestavbu 01 na Litevku? ....
O přestavbě BR01 na "litevku" se tady v sekci TT taky zmiňoval Albatros49811, že ji dělal nějaký jeho kamarád, ale bohužel Albatros si zřejmě neumívyzvednout SZ - leží mu ve schránce nevyzvednutá prakticky měsíc
Tyhle informace mne totiž taky zajímají ! Třeba se ozve někdo informovaný.
Lubomír Dudek píše:V září musí být má![]()
Je úžasná a podle toho obrázku na ni opravdu zapracovali.
radekkrupka píše:No já nevím Jardo, díval jsem se do pár eshopů a všude zatím nabízejí BR01 pod starším číslem?
Tahle upravená verze by měla mít číslo 02130, resp 02131, v eshopech jsou starší verze 02120, 02121 a 02124
radekkrupka píše:Tak nechci nějak polemizovat, chtěl jsem upozornit na co jsem narazil
Na stránkách Tilligu je uvedená jako novinka a odpovídá tomu i nový katalog 2009-2010. ..... Takhle už se druhým rokem prodává hektor ze Sebnitze, BR44 od Roca...![]()
Já osobně jsem názoru, že se jedná skutečně o novinku? Ale už to neřešme, otázka zní - jaká bude?
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků