BR 215 x BR 225 DB AG

Specializované fórum pouze pro příznivce velikosti TT (1:120).

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka

Příspěvekod BaWiS » ned 07 čer, 2009 3:37 pm

vonBahnhof: dík, já německy celkem umím, takže noproblemo :D

Jinak k tomu mému problému, kde sehnat 218 DB AG - nepodařilo se mi to na eBayi nikdy vydražit, ale náhodou jsem narazil na sofort nabídku (internetového obchodu, co na eBayi nabízel) a měl ji dokonce ve verzi s digitálem. Jak jsem později zjistil, je to model k.č. 93701 - o něm jsem teda nevěděl, vím jen, že před rokem a půl byl nabízen digitalizovaný model k.č. 93720 - BR215. Fakt jsem rád, že jsem to sehnal. Úplně me se*e, že Tillig 218 v DB AG už nenabízí.

Pro ty co je zajímá cena mě to vyšlo na 119 Euro (cca 3200 Kč) + 7 Euro poslání balíku, což si myslím je solidní, když model stojí u nás 3150 Kč bez dekodéru. I když mi vůbec nešlo o cenu, ale o tu 218 v DB AG.

Takže jinak všem děkuju za informace :) Teď mě čeká nákup patrového řídícího vozu a jednoho vagonu ať má co tahat :)
Kunčická garáž
BaWiS

Příspěvekod BaWiS » stř 10 čer, 2009 4:59 pm

Jinak dneska jsem narazil na odkaz od modelyvlacku a jak jsem čuměl, tak tu 218 v DB AG asi zase fakt dělají. Bude součást digi setu (konečně zas něco takového) ale nebude to s Rocem, ale s ESU. Tak sem zvědav.
Kunčická garáž
BaWiS

Předchozí

Zpět na Velikost TT (komunita TT)