Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Jarda H. píše:litice120 píše: .... ALE - ouha! POMOŽTE - mašina mi kolísá v rychlosti... Psalo se tady o tom v souvislosti se Sergejem. ...
BUM, a je to tadyAsi část modelů bude se stejnými problémy jako dříve sergeje ...
TTmili píše:Jarda H. píše:litice120 píše: .... ALE - ouha! POMOŽTE - mašina mi kolísá v rychlosti... Psalo se tady o tom v souvislosti se Sergejem. ...
BUM, a je to tadyAsi část modelů bude se stejnými problémy jako dříve sergeje ...
Koukám byl jsi rychlejší, ale vzal si mi to přímo z jazyka.... Býval bych to napsal stejně. Jak jsem říkal když se ty problémy objevovali i u vlajkové Téčkové lodi ROCO BR18 tak bych se hodně divil kdyby si na "hračce pro čecháčky" dali tolik záležet.
Peter.sid píše:Ale najhorsie jazdi hektor od tillig-u, ten nema v tomto "konkurenciu" tomu nepomohlo ani zopar hodin "zabehu". Pri nizsej rychlosti ho dost trasie a vybruje.
Peter
TTmili píše:...nevím čí motory používá Kuehn ale u Tilliga ani nikoho jinýho kdo používá Mashimy jsem neviděl že by se něco podobného dělo...
Trainmaniak píše:TTmili píše:...nevím čí motory používá Kuehn ale u Tilliga ani nikoho jinýho kdo používá Mashimy jsem neviděl že by se něco podobného dělo...
Bohužel moje BR 56 a stejně tak 437 od Tilliga mi kolísají také. 437 dost extrémě, BR 56 je rozumnější, ale taky nic moc. A začaly to holky dělat až teď po 2-3 letech provozu. Br 86 má stejně starou a bez problémů. Ale to odbočuji od tématu: viewtopic.php?f=16&t=2332
Trainmaniak píše: A začaly to holky dělat až teď po 2-3 letech provozu
Trainmaniak píše:TTmili píše:...nevím čí motory používá Kuehn ale u Tilliga ani nikoho jinýho kdo používá Mashimy jsem neviděl že by se něco podobného dělo...
Bohužel moje BR 56 a stejně tak 437 od Tilliga mi kolísají také. 437 dost extrémě, BR 56 je rozumnější, ale taky nic moc. A začaly to holky dělat až teď po 2-3 letech provozu. Br 86 má stejně starou a bez problémů. Ale to odbočuji od tématu: viewtopic.php?f=16&t=2332
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Jarda Kadlec a 4 návštevníků