novinky 2012

Specializované fórum pouze pro příznivce velikosti H0 (1:87).

Moderátor: Michal Dalecký

Re: novinky 2012

Příspěvekod George V. » čtv 26 črc, 2012 5:01 pm

...mně by úplně stačilo klasické Bp (čtyřdveřák).
H0/DCC - zatím sbírám co se dá... IV.-V.(i VI.) epocha,
TT - už jen zlehka sbírám, co se mi líbí....
George V.

Příspěvekod George V. » čtv 26 črc, 2012 5:04 pm

mikinko píše:Avsak to zdaleka nie je len o natere .... totalne odflaknute schodiky (take snad ani PIKO v 1970 nerobilo), imitaciu dveri a okienok do kupe mozes rovno vyhodit (ak planujes osvetlene vozne, ale v konecnom dosledku aj neosvetlene) a vyrobit si vlastne, odflaknute prechody dielov (brutalna ciara na cele vozna medzi dielom strechy a bocnic), ..... a tak by sa dalo este chvilku pokracovat ..... A to vsetko o dost drahsie ako stary dobry Tillig (Sachsen) .... Najsmutnejsie na tom je prave to, ze hovorim "stary dobry Tillig" .... Ako by mal vozen Y vyzerat v sucasnej dobe (technologicke moznosti) pochopil iba kuehn ... ako kvalitou tak aj cenou .... Skoda ze len vo velkosti TT ....

...to jsou věci, které lze z jisté pozorovací vzdálenosti tolerovat, ale ty přesahy fakt bijou do očí. S Kuehnem souhlas, tyhle vozejčky mne přiměly se v TT trošku finančně angažovat :) . A Bmto je taky bomba...
George V.

Příspěvekod martin tichý » pon 30 črc, 2012 6:50 pm

Dnes jsem viděl naživo novinku od ROCO, brejlouna T 478.3 s výstražným žlutým pruhem na čele, prodávající mi potvrdil můj vizuelní dojem, a sice, že výstražný pruh není stříknutý, ale je to nalepená žlutá páska, z nějakého půlmetru to není až tak vidět, ale stejně, jestli je tohle cesta, kudy se chce ROCO ubírat, tak mám slzy ve vočích:-(
Ciboch
martin tichý

Příspěvekod radula63 » pon 30 črc, 2012 9:15 pm

martin tichý píše:...jestli je tohle cesta, kudy se chce ROCO ubírat, tak mám slzy ve vočích:-(

Souhlas.
Raďula63
MPK - moduly plzeňského kraje
KŽM Praha 3
Psi štěkají, karavana jede dál
radula63

Příspěvekod F. Placheta » úte 31 črc, 2012 5:38 am

Pripojuji se ke kritice "noveho" "Brejlovce". Uz samotne nalepeni zluteho pruhu jako nalepky je dost troufale, ale to, ze si "vyrobce" neda ani tu praci, aby presne licoval s okrajem ramu a tudiz tam neprosvitala podkladni cervena barva je docela drzost. O tom, ze nalepka je jasne leskla a zbytek cervene skrine naopak matny, to ze pod malou zlutou hvezdou na cele je jasne zretelny obrys prestrikane puvodni, vetsi hvezdy, o tom ani nemluve. Z toho take vyplyva, ze za onim pocinem "limitky" byla hlavne snaha zbavit se pravdepodobne nadmernych skladovych zasob predchozi celocervene verze. Ale ze to takhle odflaknou, to bych od Roca teda opravdu necekal.

Ted jsem si jeste vsimnul, ze madla uz tak moc neodstavaji od skrine lokomotivy, cili si "nekdo" dal tu praci a zasunul je trochu dovnitr. To se samozrejme da hodnotit jako kladny pocin, tim spis me ale zajima, kdo za timto "projektem" stoji. Protoze pokud pouze samotne Roco, tak je to opravdu k slzam.
HO - Digital - CSD IV

www.kolejiste.wbs.cz
F. Placheta

Příspěvekod George V. » úte 31 črc, 2012 6:25 am

...ptám se - je to opravdu Made by Roco, nebo je to limitka, kterou dělal nějaký externista? Na webu v katalogu po těhle mašinách ani památky! :mrgreen:
George V.

Příspěvekod milan ferdián » úte 31 črc, 2012 6:47 am

Asi jde o nějaký omyl nebo potom zde je pravděpodobné vysvětlení,odkaz http://www.hobby-shop.cz/article-detail ... etni-serie nebo zde
http://www.hobby-shop.cz/masinky/t-478-3/!b(18)-roco/!3(5)-h0/!4(10)-csd/!104(novinka)
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod F. Placheta » úte 31 črc, 2012 7:10 am

Prosim Milana o shrnuti informaci na Hobbyshopu, odkazy prestaly fungovat.
Jinak zde takova mini recenze:
http://www.kolejiste.wbs.cz/Vozovy-park.html
HO - Digital - CSD IV

www.kolejiste.wbs.cz
F. Placheta

Příspěvekod milan ferdián » úte 31 črc, 2012 7:27 am

F. Placheta píše:Prosim Milana o shrnuti informaci na Hobbyshopu, odkazy prestaly fungovat.
Jinak zde takova mini recenze:
http://www.kolejiste.wbs.cz/Vozovy-park.html

Odkazy mi funguji.U druhého odkazu na webu přišla rychlá změna.Stroje jsou zařazeny z původního začátku až na samý konec prezentace.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod F. Placheta » úte 31 črc, 2012 7:41 am

Uz mi taky funguji, nicmene zadne vysvetleni mne z toho nevyplyva. Jak tomu rozumis Ty?
HO - Digital - CSD IV

www.kolejiste.wbs.cz
F. Placheta

Příspěvekod milan ferdián » úte 31 črc, 2012 7:47 am

F. Placheta píše:Uz mi taky funguji, nicmene zadne vysvetleni mne z toho nevyplyva. Jak tomu rozumis Ty?

Ode mne nečekej vysvětlení :wink: Já si myslím,že zde jsou kovanější v této oblasti modeláři,než já.Nicméně bych se obrátil s dotazem na dotyčný eshop http://www.hobby-shop.cz/article-detail ... etni-serie a když klikneš na Lokomotivy k objednání zde... , objeví se přímo foto těchto lokomotiv.

Spíše se nabízí otázka,zda i na jiných eshopech se ona série nabízí.
Naposledy upravil milan ferdián dne úte 31 črc, 2012 8:16 am, celkově upraveno 1
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod greenery » úte 31 črc, 2012 8:15 am

..... hm, zase ušetřím....
greenery

Příspěvekod George V. » úte 31 črc, 2012 8:16 am

Měly by to být ty samé, podle kat. čísel. Já si myslím, že je to české "domado", byť možná pod nějakou patronací Roco; ty madla tomu napovídají.
George V.

Příspěvekod milan ferdián » úte 31 črc, 2012 8:17 am

Vidím kluci,že to fakt jako zákazníci,nemáte jednoduché.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod vorisekml » úte 31 črc, 2012 8:35 am

To je průser: nejenže prosvítá hvězda na čele, ony stejným způsobem prosvítají přetisklé popisy na boku - severozápadní dráha depo liberec. To je taky otrěsné. Jak je to s popisy na podvozcích? Tam nechali původní nápis T 478.3174, nebo "to není vidět". Nejhorší je že jednu mám už zaplacenou, druhou jsem stornoval /tímto se p.Daleckému omlouvám-ale tohle neberu/. Na tu zaplacenou budu chtít pořádnou slevu nebo se jí budu snažit taky neoberbrat. Jdu pro papírový pytlík - buď budu hyperventilovat, nebo možná nějaký produkty na dně zůstanou.....
Nazvat že to dělali Pat a Mat, je pro ty dva urážka. Toto je dílo odborníků Švih a Prásk pod patronaci f. Modelleisenbahn GmbH
H0
vorisekml

PředchozíDalší

Zpět na Velikost H0 (komunita H0)