Forum provozuje obchodník. Dost dobře se nedá čekat, že si nechá kálet do rybníka a bude si sypat popel na hlavu.
Budu cynik, ale v tomhle světle jsou příspěvky úderníků za pravdu tak trochu mimo mísu.
Moderátor: Michal Dalecký
VojtikJ píše:....
Už jste přišli na to že model je širší a chcete přesný rozměr čela... Není to kravina??... Nemohu chtít aby když už je model širší aby zrovna tento rozměr byl správně. Uvědomil si někdo jak by to vypadalo? Bylo by to ještě horší než to teď je.
....
ČouĎák píše:...čelník a kabina stejný rozměr 2700mm a přechod mezi 2640mm.
VojtikJ píše:TTmili: a my s tím co? Už nic neuděláme. Koupíš x nekoupíš. Líbí x nelíbí. Jen že když někdo řekne že se mi to líbí a koupí si to, tak bejt v blízkosti některých jedinců tak je zadupán do země co si to dovoluje kupovat za svoje peníze takovej výrobek.
VojtikJ píše:viky: jaksi mě to je jedno...od začátku tvrdím že mě to opticky sedí.
A že tu jsou tací co si hrajou na tisíciny milimetru a neuznávaj jinej než svůj názor, není můj problém. Jejich vyjadřování je už komické jak se to furt opakuje.
Furt tvrdím JEDNOU A DOST. Kdyby tomu tak bylo tak nemusím pročítat x stránek o jednom a tom samém v x vláknech
edit:
PS: to už i to malý dítě se uklidní dřív když mu někdo rozbije bábovičku
viky píše:viky píše:Čoudáku, pěkně jsi to nafotil a změřil.
Je tam jasně vidět jak je to na skutečné mašině.
Uvidíme jak to vstřebá Vojtík a jak bude reagovat.
Možná za něj zase zaskočí kolega Sídlo.
Již dvakrát mě smazal admin poslední dvě věty!!!
Pokud je diskuze nestranná tak proč?
Jestli jsem se něčeho dopustil tak to tady klidně napište!
Děkuji.
mlha píše:viky píše:viky píše:Čoudáku, pěkně jsi to nafotil a změřil.
Je tam jasně vidět jak je to na skutečné mašině.
Již dvakrát mě smazal admin poslední dvě věty!!!
Pokud je diskuze nestranná tak proč?
Jestli jsem se něčeho dopustil tak to tady klidně napište!
Děkuji.
Zdejší admini ani nereagují na nadávky do blbců...Dřív za to byl ban
RadekTandler píše:ČouĎák píše:George V. píše:Díky za fotku. Ten schod tam je! A skoro jsem se i trefil v rozměru...
Nijak nerozporuju, že ten rozměr na kabině je 2700mm, tady to má MTB evidentně blbě. Ale čelník bude užší; dovolil bych si tipnout 2660mm?
čelník a kabina stejný rozměr 2700mm a přechod mezi 2640mm.
Díky za fotky,
Když odběhnu od modelu, ví a poví někdo, k čemu je vlastně to zúžení ? Je to záležitost designu nebo to má nějaké technologické odůvodnění ? Z detailní fotky ta svislá plocha v užším místě navíc vypadá ještě jako vodorovně rozdělená něčím, co připomíná svar.
George V. píše:ČouĎák píše:...čelník a kabina stejný rozměr 2700mm a přechod mezi 2640mm.
...to jsi měřil na stejný mašině, co je fotka výše (363 516)?
Tak nějak se furt nemůžu zbavit dojmu, že ten úhel boku kabiny a úhel rámu pod kabinou je malinko jiný, viz.:
...ale třeba je to jen optický klam...A jestli jo, tak se všem omlouvám.
RadekTandler píše:ČouĎák píše:George V. píše:Díky za fotku. Ten schod tam je! A skoro jsem se i trefil v rozměru...
Nijak nerozporuju, že ten rozměr na kabině je 2700mm, tady to má MTB evidentně blbě. Ale čelník bude užší; dovolil bych si tipnout 2660mm?
čelník a kabina stejný rozměr 2700mm a přechod mezi 2640mm.
Díky za fotky,
Když odběhnu od modelu, ví a poví někdo, k čemu je vlastně to zúžení ? Je to záležitost designu nebo to má nějaké technologické odůvodnění ? Z detailní fotky ta svislá plocha v užším místě navíc vypadá ještě jako vodorovně rozdělená něčím, co připomíná svar.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Jacek a 3 návštevníků