Moderátor: Michal Dalecký
VojtikJ píše:Čouďáku: tobě už asi hrabe!
********P.S. já už myslel že se někteří vyléčili a ono furt ne... a prej že my TTčkáři jsem hrozní dle jednoho pána, to není o měřítku ale o palici
Michal Vaniš píše: Nechápu (h)různý přístup ke kvalitě a modelovému zpracování u jednotlivých modelů a velikostí firmou MTB."ode zdi ke zdi"
Colonel32 píše:Michal Vaniš píše: Nechápu (h)různý přístup ke kvalitě a modelovému zpracování u jednotlivých modelů a velikostí firmou MTB."ode zdi ke zdi"
Ale dyk je to logické, že kocour TT byl odladěn na základě připomínek k H0 verzi, kde se to zjistilo příliš pozdě a musely by se komplet předělat všechny formy.
A2C píše:Zx1974 píše:Dovolil jsem si převzít měření od Jacka a doplnit k nim měření 371 od Pika a kastle 363 ČStrain, ať to máme pěkně pohromadě.
Padlo tu obrovské množstvo detailných rozborov chybných detailov, ale akosi sa tu vôbec nerozoberalo ako je možné že dvojkolia sú menšie o 0,6mm!
To ani pri tak triviálnej veci ako je spraviť správny rozmer dvojkolí ktoré sú naviac s poriadne hrubými lúčmi, MTB nedokázalo spraviť správny priemer? Toto mi už pripadá ako test koľko sa toho ešte dá odfláknuť kým to ľudia kúpia. MTB neprekročilo všetky hranice, ono ich preskočilo a ešte sa na to vy*****!
George V. píše:Díky za fotku. Ten schod tam je! A skoro jsem se i trefil v rozměru...
Nijak nerozporuju, že ten rozměr na kabině je 2700mm, tady to má MTB evidentně blbě. Ale čelník bude užší; dovolil bych si tipnout 2660mm?
ČouĎák píše:George V. píše:Díky za fotku. Ten schod tam je! A skoro jsem se i trefil v rozměru...
Nijak nerozporuju, že ten rozměr na kabině je 2700mm, tady to má MTB evidentně blbě. Ale čelník bude užší; dovolil bych si tipnout 2660mm?
čelník a kabina stejný rozměr 2700mm a přechod mezi 2640mm.
viky píše:Čoudáku, pěkně jsi to nafotil a změřil.
Je tam jasně vidět jak je to na skutečné mašině.
Uvidíme jak to vstřebá Vojtík a jak bude reagovat.
Možná za něj zase zaskočí kolega Sídlo.
viky píše:viky píše:Čoudáku, pěkně jsi to nafotil a změřil.
Je tam jasně vidět jak je to na skutečné mašině.
Již dvakrát mě smazal admin poslední dvě věty!!!
Pokud je diskuze nestranná tak proč?
Jestli jsem se něčeho dopustil tak to tady klidně napište!
Děkuji.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník