Moderátor: Michal Dalecký
forex píše:ReichenbergW píše:forex píše:Ted sjem se v tom ztratil, podle Tveho oznaceni bude nekolik vozu druhe tridy,ale ja v tom katalogu vidim jen jeden,pak je tam tusim treti trida, pak AB a jedna prvni trida nebo se pletu?
Jak jsem psal NEKOUKAT na obrázky v katalozích. Nevím proč tam pořád jen pokud jde o ČSD dávají nějaký rozmazaný karikatury co neplatí a ostatním tam dávají výkresy který dostali...
Tedy znova: Ba jsou tak jak jsem popsal. Vozy jsou podle fotek a je jedno jestli mají široká nebo uzká okna, případně jejich kombinace. Je to stav po přečíslování a zrušení těhc tříd, takže všechno to budou dvojky a nebudou mít tedy žluté pruhy nad okny. Ten hytlák snad bude bez nástřešku. Teď řešíme ty vozy co si dali do katalogu a "zapomněli" nám to zase říct...
A ještě edit. Ba 3-0150 je Hecht. Ba 3-151 je vůz sk. 28. Tak to bude
Takze to bude takove prekvapko co si clovek objedna a co prijdePak ma clovek neco objednavat predem,kdyz to co tedy je uverejneno vyrobcem je scifi a ve skutecnosti mu prijde uplne neco jineho
forex píše:Pockej, nikdo nedava vinu TobeTohle je kritika na adresu Roca.
FloP píše:...plný souhlas, Roco Made in Austria byla jiná kategorie... (i bez digi rozhraní), à propos kdepak asi jsou nové nádrže na limitované Bardotky Roco a Bardotku ČD Cargo... v předobjednávkách jsem ji nenašel. Oficiální dovozce by se měl konečně vyjádřit
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Martin70, mm2, StandaR a 4 návštevníků