Moderátor: Michal Dalecký
SALMI píše:Bohužel musím konstatovat,
že loko od PIKO, které jsem dostal od dědy před padesáti lety, jezdily lépe. Na jízdě Čmeláka je naprosto přesně vidět, jak si uhlíky motoru mezi sebou přehazují lamely a to přesto, že je digitalizovaný.
SALMI píše:Právě jsem přivezl Pikočmeldu.
Rozhodl jsem se jej koupit, protože je na fóru dosti chválen. Mám ale jeden problém. .....
......... Nebo co se týče pojezdu by bylo lépe ve slově hračka zaměnit písmeno "h" za písmeno "s" ?
Je to "levné", ale je to to pravé?
Myslím, že se ROCO moc obávat nemusí.
Omlouvám se za má upřímná slova, snad nikoho nepopudím.
SALMI píše:Právě jsem přivezl Pikočmeldu.
Rozhodl jsem se jej koupit, protože je na fóru dosti chválen. Mám ale jeden problém. Občas bych s ním chtěl jezdit. Bohužel musím konstatovat,
že loko od PIKO, které jsem dostal od dědy před padesáti lety, jezdily lépe. Na jízdě Čmeláka je naprosto přesně vidět, jak si uhlíky motoru mezi sebou přehazují lamely a to přesto, že je digitalizovaný. Řemeslné zpracování je jinak slušné, podvozek vypadá levně, ale to spraví patina.
Nejvíc mě ale trápí, že jsem si dal ozvučit maketu. Tak totiž po vymontování dekoderu ještě dnes Čmelák skončí.
Kam ho tedy zařadit? Je to model - maketa? Je to model pojízdný? Nebo je to hračka?
Nebo co se týče pojezdu by bylo lépe ve slově hračka zaměnit písmeno "h" za písmeno "s" ?
Je to "levné", ale je to to pravé?
Myslím, že se ROCO moc obávat nemusí.
Omlouvám se za má upřímná slova, snad nikoho nepopudím.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků