Moderátor: Michal Dalecký
Jasně že ano.greenery píše:... u předobjednávky platí původní cena?
E27 píše:FloP píše:...pánové, plesá mi srdce, že se model v této kvalitě a cenové hladině povedl nadmíru dobře (až na pár drobných odchylek od předlohy). A pevně věřím, že rám je kovový odlitek a tak jízdní vlastnosti by měly být nadprůměrné i vzhledem k podvozkům (převodovkám), které jsou na foto vidět (snad je ta zásadní část též kovová). Velmi dobře vypadá i povrchová úprava a velmi ostrý potisk - myslím, že se firma MTB má co učit a hodně dohánět u svých předražených polomodelů... Navíc máme velmi dobrý základ modelu Čmeláka na X variant v přestavbách(hotový model Piko levnější než stavebnice "albínů" od MTB ...
)
S tímto modelem Piko se Vánoce stanou ještě sladší) Co vy na to?
No jistě. Ako povedal poručík Troník v Černých Baronoch.![]()
Jedná sa o veľmi zdarilý stroj, ktorý musím mať preto, aby vzniklo z neho toto:
Petr Zatrepalek píše:No jedna věc na tom čmeláku působí hodně děsivě - ty "zelenopruhovaný" větrný štítky u oken, tohle je věc kde to PIKO dost pos...lo! Pokud to nepude odříznout žiletkou a nahradit novými štítky z průhledného plastu, tak nevím nevím... Jinak překvapivě od PIKA moc hezký model! Nalisovaný hák, hadice a kličky si za ty prachy rád v pohodě přemaluju doma...
... Roco to bude mít správně.
forex píše:Jeste jeden muj postreh.......Analog Cmelak Piko + zvuk Esu + reprak, vyjde radove na 2550 loko +2800 ESU sound =5350,-
Cmelak od roco Digi sound v predobjednavce vychazel cca 6200,-
To mi neprijde tak velky cenovy rozdil......tak z toho mi plyne zaver,ze Roco musi mit nejaky jiny zvuceni nebo to ma cenove zvyhodneno?
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Vážňas a 1 návštěvník