VD.CSD píše:Petr S. píše:Jsem náchylný věřit , že 476.1 se nedočkaly změny čísla na reflektoru na 477.0
Ukaž tu fotku celú prosím, dakujem.
Moderátor: Michal Dalecký
VD.CSD píše:Petr S. píše:Jsem náchylný věřit , že 476.1 se nedočkaly změny čísla na reflektoru na 477.0
stiro píše:Vik: Toto video je trocha podrobnejšie... vrátane porovnávacieho testu s MTB...
https://www.youtube.com/watch?v=9gtEy6c6wkw
Aspoň vieme, čo nás čaká na našej E469.1.
Vo videu som si tak nejako všimol 3 veci, ktoré ma prekvapili...
Prvá je, že sa karoséria modelu volne posúva dopredu a dozadu, keď je nacvaknutá na pojazde...Je to vidieť na niektorých záberoch videa, keď si prezerá interiér.
Druhá vec, ktorá ma zaujala je, že naznačenie interiéru strojovne je na oboch stranách totožné, len zrkadlovo (tu sa nechám rád poučiť, či je to tak aj na skutočnej mašine, ale podľa mňa nie.
Tretia vec, ktorá ma trošku prekvapila už v katalógu, a následne aj na modely EP-05, je bočné delené okno, ktoré podľa mňa nezodpovedá oknu na skutočnej mašine...![]()
![]()
Dúfam teda, že u našej E469.1 to tak nebude...(ak sa pletiem, opravte ma, ale popozeral som aj foto skutočného stroja a to delené okno je rovnakých rozmerov, ako ostatné 3 na bočnici...)
Inak by to bola škoda, keď už má človek za to dať tie nekresťanské peniaze...![]()
Pekný večer prajem
stiro píše:M&T: Dovolím si trocha nesúhlasiť...
Vrátim sa ešte k videu, ktoré som tu pridal... z neho je patrné, nie len teda to, čo už som napísal ja, ale aj to, že čelné okná majú inú proporciu ako skutočná mašina... že svetlá sú osadené tak, že ich rám sa hýbe... preberá sa aj farebnosť modelu...atď atď, je toho viac...
Budme teda spravodliví... ale mne sa teda mašinu za 300 euro v analógu moc nechce dorábať aby sa mi karoséria nepohla...![]()
![]()
a ani neviem, prečo by som mal... To isté si myslia aj poliaci... cena modelu ich tiež dosť šokuje...aspoň čo som sa dopočul...a dosť ich bude čakať na výpredaje.
Nalejme si čistého vína, keď už tu toľko haníme MTB... všetci vieme teda prečo (nebudeme sa k tomu vracať)... ale rozhodne to za mňa nemôže byť cena... Popravde mňa osobne v poslednom čase ROCO dosť sklamalo... mám niekoľko ich modelov... a musím skonštatovať, že ich kvalita ide rapídne dole (oproti modelom staršej produkcie). Už keď som si kupoval ROCO Bardotku (T 478.1), a zistil som, že v úplnej tme jej po zasvietení svetiel presvitá celá karoséria... povedal som si, že niečo asi bude zle... Potom došiel problém s motorčekmi (S 499.2)... a posledne teda ešte aj M152, ktorej prívešák má problém sa vôbec pohnúť (a to mám dve súpravy a jeden samostatný prívešák, všade rovnaký problém)...
A nech sa teda na mňa nikto nehnevá, ale tiež môžem povedať, že by teda za tú cenu si mohlo ROCO dať pozor na výstupnú kontrolu...
Neobhajujem ani MTB, má svoje muchy... a nemá toľko detailov ako má na sebe ROCO... Čo ale teda nepochopím je... ako je možné, že model budúcej E469.1 bude stáť 300 euro v analógu, keď napr PIKO Rakaňu som dokázal kúpiť za 190 euro... To je o 100 euro viac... a teda o čo viac bude vedieť model ROCO oproti PIKO? A mimochodom model od MTB ma stál 160 euro... takže skoro polovicu...![]()
![]()
![]()
To teda len tak na zamyslenie...
Mal som v pláne zakúpiť si aj model 372 001-8 CSD od ROCO... ale keď bude mať rovnaký problém s motorom ako mala S499.2, neviem neviem... predsa len za tiež 300 euro v analógu je to už trochu moc... (S499.2 ma teda toľko nestála)...![]()
Nechám sa prekvapiť, keď modely prídu reálne na predajne...
Prajem pekný večer
hummus píše:Zrovna dnes. BRAWA
https://www.brawa.de/fileadmin/user_upload/downloads/2026_DE/BRAWA_Neuheiten_2026.pdf
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník