DISKUZE-Novinky H0 2025 (komentáře)

Specializované fórum pouze pro příznivce velikosti H0 (1:87).

Moderátor: Michal Dalecký

Re: DISKUZE-Novinky H0 2025 (komentáře)

Příspěvekod Martin70 » stř 02 črc, 2025 3:05 pm

Deathlosopher píše:
Depo HCV píše:Inovace od MTB -

_www.mtb-model.com.jpeg

Ví někdo, o kolik budou tyto vozy dražší oproti původním verzím bez osvětlení? Jde mi hlavně o vozy Bt. I bez osvětlení nejsou tyto vozy zrovna nejlevnější...

Dnes jsem četl na FB příspěvěk od AMB Modely, že cena bude stejná.
https://www.facebook.com/AMBModely
"Teď od července MTB Model do vozů Bix, Btn, Btn, BRa, a Bt dodává DCC osvětlení interieru a koncové osvětlení. Cena zůstává stejná a osvětlení bude instalované. Na webu výrobce je u těchto vozů značka DCC".
A ještě jedno průběžné doplnění pro ty co nemají FB. Dotaz zákazníka : "Bude nějaká možnost se dostat k sólo osvětlení bez nákupu vagonu?" Současná odpověď pana Daleckého z AMB Modely : "Já předpokládám, že určitě ano, Já určitě objednám."
Začátečník a obdivovatel H0, nyní bez kolejiště. Hledám informace a uvidím zda se pustím do stavby.
Martin70

Re: DISKUZE-Novinky H0 2025 (komentáře)

Příspěvekod Deathlosopher » stř 02 črc, 2025 7:49 pm

Martin70 píše:
Deathlosopher píše:
Depo HCV píše:Inovace od MTB -

_www.mtb-model.com.jpeg

Ví někdo, o kolik budou tyto vozy dražší oproti původním verzím bez osvětlení? Jde mi hlavně o vozy Bt. I bez osvětlení nejsou tyto vozy zrovna nejlevnější...

Dnes jsem četl na FB příspěvěk od AMB Modely, že cena bude stejná.
https://www.facebook.com/AMBModely
"Teď od července MTB Model do vozů Bix, Btn, Btn, BRa, a Bt dodává DCC osvětlení interieru a koncové osvětlení. Cena zůstává stejná a osvětlení bude instalované. Na webu výrobce je u těchto vozů značka DCC".
A ještě jedno průběžné doplnění pro ty co nemají FB. Dotaz zákazníka : "Bude nějaká možnost se dostat k sólo osvětlení bez nákupu vagonu?" Současná odpověď pana Daleckého z AMB Modely : "Já předpokládám, že určitě ano, Já určitě objednám."

Děkuji mockrát, to je super zpráva, to jsem fakt nečekal. A to samostatné osvětlení do dřívějších Bt se bude taky hodit. :-)
Deathlosopher

Předchozí

Zpět na Velikost H0 (komunita H0)