loscarlos píše:Zdravím všechny,
dávám sem pár fotek lokomotivy PKP Cargo SU46. Je to loko, která se tu na foru moc nevyskytuje, tak pro ilustarci. Bohužel jsem jí zatím neprojel, kolejiště je uskladněno ( kvůli výstavbě nových prostor - konečně ), takže jízdní vlastnosti nemohu posoudit.
Líbí se mi zpracování, kde až na pár detilů nemám co vytknout. Popisky ostré a čisté. Co jsem mohl posoudit tvary podle fotek na netu ( neb skutečnou loko jsem nikdy neviděl ), zdá se mi i tvarově povedená .
Celkově se mi loko moc líbí, je parádně těžká a vypadá i v modelu dost masivně. Jistě se najdou škarohlídi, ale já jsem maximálně spokojen. Jo a výrobce je MTB. Vím, že stejnou loko chystá i Piko, tak jsem zvědav na srovnání.
Další závěry, nechť si každý udělá sám.
link:
https://loscralos.rajce.idnes.cz/SU46_P ... od_MTB_H0/
Nevyzerá to zle. Tvarovo neviem posudit, lebo masinku nepoznám, ale dojem je ako z pekného a solídne spracovaného modelu. Línie vyzerajú byť čisté, lícovanie okien OK, spracovanie detailov na slusnej úrovni. Len si jednu trochu vulgárnejšiu poznámku neodpustím - prečo ten smrad z MTB nevie dať tie lúčové kolesá aj na 141-tku, keď to ide na túto PKP .... Alebo už aj echt český výrobca bude lepšie modely dodávať len na zahraničné trhy ?