Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
George V. píše:...není největší a nejvýkonnější. Je to spíš taková vyšší střední třída, ale určitě je nejpovedenější, co se týče spolehlivosti, tudíž je nejpoužívanější...
Jinak upřesním - příčinou požáru byla závada na trafostanici 35/6kV a vzplanutí trafooleje. Rypadlo se používalo na 5.řezu skrývky na odklízení pevných jílů a dalších tvrdých materiálů a zároveň sloužilo jako rezerva v případě GO jiných rypadel (takže žádnej pojistnej podvod, jak se někteří se zeleným myšlením domnívají).
radekkrupka píše:Neřekl jsem, že je největší. Ale co se týče výkonu 5800 m3/hodinu[edit], mám za to že je to (u nás) nejvíc... Ale hádat se nebudu![]()
Mimo to je 800ka kráčivá, což je oproti housenicím značně spolehlivější... čili reálný výkon nepadá při odstávkách... ale jak říkám - je to fuk
yurax píše:Ten pan co vasnive nenavidi rypadlo ma muj souhlas. Ale vic nez rypadlo, ktere prece jen, ac nici krajinu a historii, tak aspon ziskava uhli, mi v Kralovstvi vadi na tom nejhezcim (tzn. ep 3.) kolejisti militaristicky koutek a co hur, dokonce utocne Varsavske smlouvy. Mit v ep. 5 konvoj americkych zbrani, beru to, jsou to "nasi", ale oslavovat nam vnuceny spolek agresoru je zvracene. Mel tam byt napr. vanocni trh, nebo kluziste.
yurax píše:Ten pan co vasnive nenavidi rypadlo ma muj souhlas. Ale vic nez rypadlo, ktere prece jen, ac nici krajinu a historii, tak aspon ziskava uhli, mi v Kralovstvi vadi na tom nejhezcim (tzn. ep 3.) kolejisti militaristicky koutek a co hur, dokonce utocne Varsavske smlouvy. Mit v ep. 5 konvoj americkych zbrani, beru to, jsou to "nasi", ale oslavovat nam vnuceny spolek agresoru je zvracene. Mel tam byt napr. vanocni trh, nebo kluziste.
Hloubkar píše:Ach ty militárie na kolejišti...Já už mám připravenýho Volchova na kopec místo kostelíku.
![]()
(pro neznalý Volchov je toto http://www.military.cz/russia/sam/volchov/volchov.htm dělá ho SDV)
radekkrupka píše:V tom případě zatraťme všechny kitaře věnující se II.světové
Zpět na Modelářské výstavy a akce
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník