Ahojda!
Pokoušel se někdo z Vás o přestavbu staré jednotky v H0 od firmy Prefo/Schicht? Kdepak se dají opatřit obtisky?
Jednotku jsem si koupil - podařilo se vydražit na ebay za 1083Kč. Plánuji jí přestavět na jednotku první serie z 80. let - tedy zelenou bez vousů (žádnej cirkus). Na internetu jsem dokonce našel i nějaké fotky ze Smíchova, kde je vyfocena jednotka druhé serie v provedení, jaké požaduji. Mohl by mi někdo vyvrátit, zda v tomto období byly nápisy na jednotkách stejné? Domnívám se, že ano, že se s tím v dílnách moc nemazali. Pokud by někdo měl nějakou nepublikovanou fotografii, byl bych za ní moc a moc rád. Obávám se totiž, že stejně si obtisky (alespoň některé) budu muset nakreslit sám. Pochopitelně, že pokud se něco takového bude konat (v případě, že popisy nevyskládám z jiných obtiskových archů) budou obtisky k mání i pro ostatní + vyrobím nějaký foto-návod. Časový horizont po mě nechtějte. Může to být hotové za půl roku, nebo se s tím můžu párat 5 let. Každopádně reportáž bude zde
http://www.mztrutnov.cz/