Ještě jednou díky všem, ne za chválu, ale hlavně za rady. K provozu: plánoval jsem tohle kolejiště vlastně jako zkušební polygon, protože jsem neměl kde pořádně vyzkoušet a naprogramovat mašinu, zkusit vozy apod. Než mít někde kus překližky s oválem... Taky to je dobrá rozcvička pro zkoušení různých materiálů a technik, patiny, barviček a všeho ostatního co je potřeba. Jak jsem uvedl zde:
viewtopic.php?f=26&t=10666 pro provoz používám iTrain a na tomto malém se dá dobře zkoušet třeba programování místa zastavení ve stanici, programovat rychlostní křivky mašin. Právě proto jsem chtěl kolejiště do kruhu a ne end - end. Teď si v programu nastavím příslušné úseky (bloky) a mašinka sama jezdí dokola a postupně se načítá hodnota modelové rychlosti pro jednotlivé stupně. A je toho samozřejmě mnohem víc. Zatím jsem ale neměl čas si správně pohrát třeba s posunem, to mně - doufám - ještě čeká. Taky dodělám spoustu detailů, například nejsou tam rychlostníky, slepé koleje nejsou označeny atd. Vše záleží i na času, kterého je moc málo. Moje pozornost se taky pomalu vrací sem:
viewtopic.php?f=1&t=10445
TT, domácí kolejiště (dosud ve výstavbě), DR5000, iTrain...