Raaba píše:Mrkám do čeho se Hank pustil. To je přesně kolejiště podle mého gusta! Moc pěkně to roste. Těším se na další fotky a přeju úspěšnou stavbu.
Děkuji

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Raaba píše:Mrkám do čeho se Hank pustil. To je přesně kolejiště podle mého gusta! Moc pěkně to roste. Těším se na další fotky a přeju úspěšnou stavbu.
miroslav lengyel píše:Ještě chvíli a možná předhoníš i čas.
milan ferdián píše:Hanku61,nestačím koukat a divit se.Pěkně jsi vzal vše od podlahy,jak perfektně jasný projekt,tak i jeho rychlá realizace.Těším se na další foto s krajinou.Pořádně otestuj hlavně elektro.Přeji stavbě zdar.
Rocky_MK píše:Mně se to taky moc líbí a mám otázku: chápu to dobře (podle toho finálního plánku), že to kolejiště bude bez SN (až na tu výhybnu pod koncovou stanicí) ?
hank61 píše:Rocky_MK píše:Mně se to taky moc líbí a mám otázku: chápu to dobře (podle toho finálního plánku), že to kolejiště bude bez SN (až na tu výhybnu pod koncovou stanicí) ?
Ano přesně tak. Původně jsme jej tam s Martinem (rybízkem) navrhli, ale nakonec jsem před SN raději preferoval cca 3,5m viditelné trati navíc a další, byť malou koncovou stanici. Pro "lokálkový provoz" a s tím spojené i soupravy a Mos, které budu provozovat mi to přijde výhodnější a konstrukčně snažší. Krom toho, odstavných kolejí je na třech stanicích je pro můj uvažovaný vozový park celkem dost.
miroslav lengyel píše:Nech na hlavě,aby Ti koleje ještě nechyběly.
Rocky_MK píše: To cháputaky se mi líbí motoráčky na zapadlých lokálkách a krátké manipuláky. Osobně bych sice místo té koncové stanice v rohu udělal jen zastávku, za ní tunel a vjezd tobogánem do SN (a druhý vjezd právě v místě té skryté výhybny coby odbočku), abych mohl prohnat po části kolejiště nějaký ten nákladní vlak, co by čekal na vozy od manipuláku apod. a Os o několika Ypsilonech, ale na druhou stranu Tvé kolejiště je dost velké na uzavřenou trať a myslím, že v Tvém podání to bude pastva pro oči nejen modeláře...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků